Kvalvik Bait Cod

Lukt/smak på tuber for torsk!

Varenr: 186274
199,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 20+Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Kvalvik Bait Cod

 

Torskeagn på tube.

 

Netto innhold 20g.

 

 

Revolusjonerende agn for sports- og fritidsfiskere
KvalvikBait er et unikt og innovativt lokkemiddel for fisk, utviklet i Norge av Kvalvikbait AS i samarbeid med SINTEF og Nofima. Agnet tiltrekker fisken på flere hundre meters avstand og øker sjansene for fangst ved å trigge på fiskens luktesans i tillegg til syn.

 

 

 

Produktet er en krem som påføres direkte på fiskeredskap (sluk, jigg, flue etc.), og er både enkel og drøy i bruk både i fersk- og saltvann. KvalvikBait leveres i dag i tre varianter med luktstoffer spesielt tilpasset laks/ørret/røye, torsk og kveite.

 

 

 

KvalvikBait er det eneste lokkemiddelet for fisk i verden som har vitenskapelig dokumentert effekt. Produktene er basert på samme forskning som ligger til grunn i det største prosjektet noen sinne for å utvikle et kunstig agn til i bruk i den kommersielle fiskerinæringen. Produktene selges i dag i Norge, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Polen, Nederland, Belgia, og Frankrike.

 

 

 

Kremen er biologisk nedbrytbar og særdeles miljøvennlig. Hovedingrediensen i kremen er fremstilt av marine restråstoffer på mest mulig bærekraftig vis. Flere varianter er under utvikling, både når det gjelder lukt/smak og anvendelse.

 

 

 

Vi anbefaler at tuben oppbevares i romtemperatur. I kaldt vær kan det være lurt å ha tuben i bukselomma for å sikre riktig konsistens. Ved kalde temperaturer vil kremen løses opp saktere, men lukt- og smaksstoffene trekkes fortsatt ut som normalt.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support