211325

Penn Proff 2-speed Havfiskesett 12-20lbs

7' Regiment III Boat + snelle og line

Varenr: 173801
4 599,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Penn Proff 2-speed Havfiskesett 12-30lbs Penn Fathom LD 2-speed er en råsterk snelle med ramme og gavler i aluminium og hoved drev i rustfritt stål. Spakbremsen gir full kontroll og med 2-speed funksjonen kan du gire ned innsveivingshastigheten ved kjøring av stor fisk.

 

Den robuste stangen, Penn Regiment XT 7 fot, er noe av det mest følsomme man kan bruke til aktivt havfiske. 300 m Fireline sørger for sikker krokning og berger storfangsten med sin ekstreme styrke.

 

Penn Regiment III Boat

Penn Regiment III Boat havfiskestengene inkorporerer den fantastiske SLS3-stangemnesammenstillingen i 3 forskjellige modeller, og gir et stangemne med veldig tynn diameter som generelt gir et lettere design som også er mer ergonomisk å holde og bruke.

 

Heavy Duty snellefestet sørger for at snellen din blir helt låst på. Konstruert for å bli fisket med både mono og multifilament snøre på grunn av høykvalitets SeaGuide stangringer, og dermed vil dominere enhver fisk. De høye tetthetene og avsmalnende EVA-håndtakene gir perfekt grep, selv under våte forhold. Det spiller ingen rolle om du retter seg mot flyndre eller mindre fisk med agn, eller retter deg mot monsterkveite med jig – Regiment Boat-serien vil ha nøyaktig det som vil hjelpe deg å fange drømmefisken.

 

High Modulus 30T Karbonemne

SLS3 konstruksjon

SW-sikre SeaGuide stangringer

Heavy Duty DPS snellefeste

Cross Gimbal fighting butt

 

Penn Fathom II Lever Drag 2 Speed

Penn Fathom II Lever Drag 2 Speed tar en ledende rolle blant sneller med flere modeller, nye størrelser, nye funksjoner og optimaliserte modeller for å gi en modell for alle bruksområder.

 

Selve rammen og siden på snellen er helt uten knapper eller hjul for innstillinger og gir deg et godt grep på snellen. At Fathom™ II Lever Drag-snellene er enda mer kompakte i hånden, sørger direkte for at styrken du har øker når kampen er i gang.

 

Pull-to-Turn forhåndsinnstilte knotter lar fiskeren virkelig stille den, og glemme den. Ved Fathom's™-kjernen er et hoved- og pinjonghjul i rustfritt stål og en smidd og maskinert aluminiumsspole for maksimal holdbarhet.

 

  • Maskinfrest aluminiumsramme og sideplate i ett stykke for den ultimate girstyrken
  • Dura-Drag™ bremsesystem
  • Hoved- og pinjonggir i rustfritt stål
  • Pull-to-turn forhåndsinnstillingsknapp eliminerer utilsiktede endringer i bremsekraften
  • Støpt og maskinert aluminiumsspole
  • 5 kulelagersystem i rustfritt stål

 

Fireline Flame Green 0,25mm 300m

Verdens mest kjente og brukte superline!
 
Nye Fireline er "The Next Generation of Smooth Handling Superline" Fireline = Superline!
 
Begrepet "Superline" ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!
 
Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker! Alle Fireline er pakket i moderne New style Berkley emballasje.
 
Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.
 
I ny forpakning, men fremfor alt i delvis ny design. FireLine er mer slitesterk, smidigere og enda mer langkastet enn tidligere. Fargen og coatingen sitter enda bedre. Den direkte kontakten fra linens stumhet er fremdeles med. Uansett hvilke farge du foretrekker: FireLine er fremdeles en favoritt til alle typer fiske som jiggfiske, sluk og meite.
 
- Jevnere
- Lengere kast
- Forbedret fargeekthet
- Tøffere enn noen gang
- Moderne og sterkt forbedret "Se og ta på"-emballasje

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support