633677

Patagonia Black Hole Cube Wax Red L

Varenr: 260966
699,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Patagonia Black Cube er en liten og lett organiserings bag som hjelper deg å holde orden på utstyret ditt. To individuelle mesh lommer med glidelåslukking på innsiden gjør organiseringen enda enklere. Laget med små festepunkter på utsiden for å kunne feste den på utsiden av en sekk eller lignende, og en romslig løkke for å bære den.

 • 2 innvendige mesh glidelåslommer
 • Med daisychain og romslig løkke for å bæres
 • Innvendige mesh glidelåslommer
 • Daisy chain fester
 • Bluesign sertifisert
 • Volum: Medium (6 Liter) og Large (10 Liter)
 • Materiale: 450-denier 100% polyester ripstop med TPU-film laminat og DWR behandling
 • Vekt: Medium (198g) og Large (250g)
   

Litt om Pategonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Skitt Fiske er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg innenfor vår kategori av Patagonia.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besøk gjerne Patagonia på deres websider for mer info.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

 

1% For The Planet Patagonia har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Patagonia tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support