261494 261494 261494 261494 261494 261494 261494 261494 261494

Outcast Fish Cat 4 LCS

Kongen av bellybåter

Varenr: 189494
3 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Båten er utstyrt med 2 praktiske oppbevaringslommer på hver av pongtongene. Bak ryggen er det plass til håv, fisk, matpakke og annet utstyr.

ENKEL OG RASK Å BLÅSE OPP

Mange kaller Fish Cat 4 for ”Kongen av bellybåter”. Dette er ikke uten grunn. Sammen med sin storebror ”Super Fat Cat” er dette en av markedets beste og mest funksjonelle Bellybåter. Disse fiskebåtene kombinerer kvalitet, funksjon og design på en utmerket måte.

Bellybåten har samme spesifikasjoner som Deluxe-modellen, bortsett fra at sete og seterygg er i skumplast (mens setet er oppblåsbart på Deluxe-modellen).

UNIK KONSTRUKSJON

Denne unike fiskebåten er spesialkonstruert for trygt, funksjonelt og behagelig fiske langs hele kysten, i vann og i elver. Båten er konstruert og laget for å ta bølger og sjø på best mulig måte. På grunn av sin ”U”-form med to pongtonger som buer seg forover og opp i baugen bryter den bølgene på en effektiv og god måte. Båtens konstruksjon reduserer vannmotstanden og hindrer at bølgene slår opp og inn i båten. Når du studerer båten nærmere vil du se at båtens form og fasong er innspiret av Thor Heyerdahls fantastiske farkost RA.

Fish Cat 4 flyter stabilt i vannet og man føler seg alltid trygg om bord. Den er beregnet for både unge og eldre, nybegynnere og for de som er trenet og erfarne.

 

Outcast Fish Cat 4 LCS ute på elven

Outcast Fish Cat 4 LCS langs elvebredden
Å gli fram, stille og rolig, i bellybåt er en ubeskrivelig og veldig god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Alle som har prøvd en bellybåt til flue- eller slukfiske blir ”frelst”.

ENKEL OG RASK MONTERING

Fish Cat 4 er en oppblåsbar fiskebåt. Den er derfor svært enkel og rask å blåse opp og montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker båten opp til du har montert den ferdig og kan starte fisketuren. Hele båten får plass i en bærbar bag.

EN GENIAL OPPFINNELSE

Hvem har ikke opplevd at de har blitt forhindret fra å hive flua dit de vil på grunn av tett vegetasjon eller vanskelige forhold langs land? Løsningen på problemet er en belly- eller pontongbåt.

Bellybåten er en genial oppfinnelse for alle som vil fiske med flue eller sluk, både i salt- og ferskvann. Ved hjelp av denne fine farkosten kommer du deg ut akkurat til den plassen som du ønsker, nemmelig dit der fisken er! Du kan enkelt manøvrere og bevege deg akkurat dit du vil og være trygg på at du kan hive flua uten å være redd for å komme i konflikt med omgivelsene rundt. Båten er funksjonell, stødig og kjempegod å fiske fra.

 

Outcast Fish Cat 4 LCS med U-design
På grunn av sin ”U”-form med to pongtonger som buer seg forover og opp i baugen bryter båten bølgene på en effektiv og god måte.

TRYGG OG STABIL

Fish Cat 4 består av 2 oppblåsbare pongtonger med separate luftkammere. Dette betyr at hvis uhellet skulle være ute og man punkterer båten (skjer sjelden), vil den alltid holde seg flytende. Dette er trygt å vite, særlig når det er kaldt i vannet.
På grunn av båtens store pongtonger, er luftvolumet i Fish Cat 4 langt større enn i andre bellybåter. Dette gir en svært god stabilitet og trygghet.

Båtens form og store luftvolum medfører at man sitter høyere i denne bellybåten enn i andre tilsvarende farkoster. Da blir kasteradiusen større, enten man skal benytte flue- eller slukstang.

ENKEL Å MANØVRERE

På grunn av båtens konstruksjon er Fish Cat 4 enkel, effektiv og rask å manøvrere. Ved hjelp av svømmeføttene (finnene) fra Outcast svinger og manøvrerer man båten ”på en 5-øring”. Båten forflytter seg raskt og presist dit du vil med bare noen få spark med svømmeføttene. Det fine med denne type båt er at man kan manøvrere og forflytte seg uten å måtte legge fra seg fiskestangen. Mens føttene dine manøvrerer båten kan du ha full konsentrasjon på å kaste flue og drive aktivt fiske der hvor fisken oppholder seg.

Som regel ønsker man et bevegelig fiske der man lar seg flyte med strømmen eller beveger båten i den retning man ønsker med finnene. Noen ganger kan det også være aktuelt å bruke et anker for å feste seg på et bestemt sted i en gitt posisjon.

Fra seteposisjonen er det enkelt å trekke fisken inn, lande den og eventuelt slippe den ut igjen.

INNREDNING

Båten er utstyrt med 2 praktiske oppbevaringslommer på hver av pongtongene. Bak ryggen er det plass til håv, fisk, matpakke og annet utstyr.
Hvis man ønsker kan man supplere båten med ekstrautstyr som bærestropper, ekkoloddholder, fiskestangholdere, stativ for oppbevaring av opp til 4 fiskestenger, anker etc.
 

Outcast Fish Cat 4 LCS er enkel å bære med seg
Båten er enkel å bære med seg når man forflytter seg mellom fiskeplassene

LAV VEKT – ENKEL Å FRAKTE

Fish Cat 4 veier bare 6,35 kg, og er både enkel og lett å bære med seg, også over lengre strekninger. Båten er lett og kompakt og kan uten problemer bæres inn på fjellet eller inn i skog og mark. Hvis man ønsker kan man enkelt montere bærestropper på båten, og bære båten med seg i oppblåst tilstand som en ryggesekk. På den måten får man raskt og effektivt fraktet båten fra ”Basecamp” til fiskeplassene.

 

Outcast Fish Cat 4 LCS har kjekke bærestropper for transport
Fish Cat 4 bæres enkelt på ryggen ved hjelp av Outcast bærestropper.
 

Outcast Fish Cat 4 LCS med praktiske oppbevaringslommer

Praktiske oppbevaringslommer på pongtongene sikrer deg enkel tilgang til utstyret som du har med deg.

 

KVALITET

 

En god bellybåt skal kjennes stabil og trygg når man bruker den. Dette er båt som du skal benytte i all slags vær og til alle årstider. Det er derfor viktig at du føler seg trygg og bekvem ombord, og at båten på alle måter holder god kvalitet.

Alle båtene fra Outcast er svært slitesterke. Fish Cat 4 er produsert i materialer som holder høy kvalitet og som er laget for å vare i mange år. Pongtongene består av en ”luftpølse/tube” som er laget i sterk vinyl. Denne er igjen trukket og forsterket med et spesialtrekk i armert PVC. Dette gjør at man kan trekke båten opp på stein, fjell og sand uten å være redd for den. Alle skjøter og sveiser er kvalitetssjekket og ventilene holder på luften slik de skal.

Hos Outcast blir alle båtene nøye kvalitetssjekket før de forlater fabrikken. Båtene blir alltid fylt med luft og testet slik at man får sjekket at ventiler, sveiser og sømmer holder på luften slik de skal. Alle materialer og komponenter som brukes i båtene er omhyggelig testet og kvalitetssikret før de benyttes i produksjonen. Alt dette til sammen gjør at båtene fra Outcast er i en klasse for seg selv.

Det er svært viktig for oss at alle båtene som vi leverer alltid lever opp til den gode standarden de er ment å holde. Ved siden av funksjonalitet og brukervennlighet er det nettopp den gode kvaliteten på produktene som gjør at båtene fra Outcast er verdens mest solgte båter i sin klasse. Vi vet at fornøyde kunder er den beste markedsføringen for båtene våre. Slik fungerer det i dag og slik skal det også fungere i framtiden.

ANBEFALT TILBEHØR:

• Svømmeføtter (finner)
• Luftpumpe
• Oppbevaringsbag
• Flytevest
• Bærestropper
• Ekkoloddholder
• Ekkolodd
• Fiskestangholdere
• Stativ for oppbevaring av fiskestenger
• Anker / dreggpose etc
• Lanterne (hvis fisking i skumring/mørket)
• Vadebukser etc.

BELLY- OG PONTONGBÅTER HAR REVOLUSJONERT FLUEFISKESPORTEN

Bellybåter er relativt nye her i landet og ble først tatt i bruk i USA på 80 tallet.
Disse båtene har raskt blitt veldig populære og har på mange måter ”revolusjonert” fluefiskesporten.
Alle synes det selvfølgelig er veldig kjipt å stå på land med fiskestangen i hånden mens kompisen cruiser rundt på vannet med en bellybåt og trekker inn den ene fisken etter den andre.

Å gli fram, stille og rolig, i bellybåt er en ubeskrivelig og veldig god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Alle som har prøvd en bellybåt til flue- eller slukfiske blir ”frelst”.

Ved hjelp av en belly- eller pontongbåt åpner det seg helt nye muligheter som du før bare kunne drømme om. Å fiske fra en pontong- eller bellybåt er noe av det morsomste og mest spennende man kan gjøre. Bare tenk deg tanken på å ligge med båten utenfor sivet og hive flua eller wobbleren rett inn og foran snuten på de store og sultne gjeddene! Den følelsen er helt ubeskrivelig!
Når man har sett en slik båt i bruk, ønsker man ofte også å prøve en selv. De fleste skiller da etterpå mellom ”før jeg fikk bellybåten og etter at jeg fikk bellybåten”. Med en bellybåt fra Outcast åpner det seg opp en helt ”ny verden” med masse nye muligheter!

 

Outcast Fish Cat 4 LCS lar deg komme til på de unike fiskeplassene

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support