434194 434194 434194 434194

Orvis Clearwater Outfit 9' #5 Pakke

Fluefiskesett for allsidig fluefiske

Varenr: 246443
5 499,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Orvis Clearwater Outfit 9' #5 er et komplett fiskesett som passer allsidig fluefiske etter både ørret, harr, sik og røye. Hele settet inneholder 4-delt fluestang, fluesnelle, backing, fluesnøre og fortom. Settet leveres i et solid snelle- og stangfutteral.

 

  • Orvis Clearwater Outfit 9' #5 4-delt fluestang som er ideell for større ørretvann
  • Orvis Clearwater Large Arbor II fluesnelle med #5 flyt fluesnøre, backing og fortom
  • Stangtube med plass til snelle

 

Orvis Clearwater Outfit 9' #5 er en 4-delt fluestang som er lett og spenstig, produsert i god karbonkvalitet. Stanga har arvet egenskaper fra den berømte Heliosserien fra Orvis, både når det gjelder stangringer, aksjon og den lekre designen. Stangringer med keramiske innlegg og svært solid snellefeste i aluminium.

 

I dette settet kombineres fluestanga med Clearwater Large Arbor fluesnellen, som er en klassisk storspolesnelle. Snella har stor diameter, noe som gjør at du får inn mye snøre per omdreining, samtidig som spolen starter lett når fisken ruser ut etter tillslaget. Fluesnella har også et rustfritt og kraftig skivebremsesystem. Et knallgodt fluesnøre og backing fra Orvis følger også med.

 

Du kan dra inn mye snøre per omdreining med denne snella, samtidig som spolen starter lett når fisken ruser. Settet leveres også med flytende (WF) fluesnøre, backing og fortom. Solid stang- og snellefutteral med bærehåndtak.

 

Opplev uovertruffen ytelse med Clearwater® Outfit fluefiskesett

Dette fiskeklare Clearwater Outfit fluefiskesettet håndterer store vannmasser med letthet. Clearwater 9' #5 fluestangen har en standard som passer for elver og større vann. Ikke bare har den lengden til å nå ut i strømmen og samtidig beholde kontrollen i strømmen, den har også kraften til å nå langt ut. Snørevekten passer til å håndtere både stor ørret og lettere fisk som er utrolig morsomme å få på flua.

 

Lyst til å lær mer om fluefiske

Orvis har dedikert en hel nettside til formålet og legger ut videoer, beskrivelser, fluebindevideoer og guider til fiske og fiskeutsyr.

Kom i gang med fluefiske på https://howtoflyfish.orvis.com/

 

Spesifikasjoner:

  • Lengde 9'
  • Deler 4
  • Klasse: 5WF
  • Leveres med stang, snelle, fluesnøre og fortom

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support