364026 364026 364026 364026

Nordeca Turkart Hardangervidda Vest

1:100000 med DNT turinformasjon

Varenr: 223174
229,-
-+
6 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Den Nasjonale Turkart-serien fra Nordeca er utgitt i samarbeid med Den Norske Turistforeningen (DNT) og inneholder DNTs stier, hytter og annen nyttig turinformasjon. Utvalgte kart har også skiløyper.

 

Disse kartene er i målestokk 1:100 000 noe som gir turkartet god oversikt over området, perfekt for planlegging og for bruk på turen.

 

Baksiden av kartet inneholder mye nyttig informasjon fra DNT om ting man kan se og gjøre.

 

Turkart-serien omfatter over 200 kart og dekker de mest populære turområdene i Norge.Turkartene tilpasses det enkelte turområde, og inneholder turstier, hytter og lokal turinformasjon.

 

Turkart med informasjon som skiløyper, fotruter, alpinanlegg og turisthytter. Kartet har også en tekstside med aktuell informasjon.

 

Kartene vi tilbyr som kan velges på denne siden

Nordeca turkart Hardangervidda Vest    1:100 000 
Nordeca turkart Hardangervidda Øst    1:100 000 
Nordeca turkart Jotunheimen    1:100 000 
Nordeca turkart Lofoten    1:100 000 

 

Nordeca turkart Hardangervidda Vest 

Hardangervidda er Nord-Europas største høyfjellsplatå og et fantastisk tur­terreng både sommer og vinter. På Hardangervidda kan du oppleve de store viddene, godt fiske, et fantastisk fugle- og dyreliv og flora. Dette kartet viser de vestlige områdene med inngang til platået fra vest. Det er merket fotruter fra blant annet Odda, Ullensvang og Kinsarvik. DNTs hytter er naturlige turmål. Mange av turene i kartet har timeangivelser.


Innenfor kartet finner du bl.a. fergestrekninger, Munkatreppene, Hardangervidda Nasjonalpark, Ringedalsvatnet, Trolltunga, Trolltunga Zippen, Hårteigen, Tyssebotn, Nosi og Einseten.


DNT hytter i kartet: Middalsbu, Hellevassbu, Litlos, Mosdalsbu, Tyssevassbu, Torehytten, Hadlaskard, Hedlo, Stavali, Viveli fjellstova.


Språk: Norsk og engelsk


Destinasjoner: Hårteigen, Kinsarvik, Lofthus, Måbødalen, Odda, Sørfjorden, Tyssedal, Ullensvang, Veig.


Attraksjoner: Vøringsfossen

 

Om Nordeca

Nordeca Konsument er størst på Papirkart i Norge!

 

I 2004 overtok Nordeca Konsument markedsdivisjonen til Kartverket, og har siden den gang forvaltet og utviklet kartseriene videre.  Norges største kartleverandør holder til på Lysaker utenfor Oslo. I 2018 kjøpte Nordic Outdoor (Sølvkroken) opp selskapet.

 

Nordeca er produsent og utgiver av kart for «aktiv fritid»-segmentet. Med 20 års erfaring er de i dag Nordens største utgiver og produsent av kart til det norske markedet. Deres varemerke gjenspeiler den solide nordiske forankring og lange historie som tilbyder av geografisk informasjon. Nordeca leverer kart til de største bok- og sportskjedene samt til marinaer, turistkontorer og bensinstasjoner.

 

Nordeca Konsument samarbeider med en rekke større organisasjoner som Den Norske Turistforening (DNT), Redningsselskapet (RS) og Vegvesenet for å kunne tilby unikt innhold med optimal kvalitet på samtlige kartserier.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support