634849

MoveOn Geilo Fleecejakke Mørk Oliven 36

Bestselger dame fleecejakke med hette

Varenr: 261259
188,-Kampanjepris
269,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

MoveOn Geilo Fleecejakke til damer er en bestselger fleecejakke med hette. Fleecen er melert og gir derfor et tøft preg.

 

Fleecejakker har blitt et populært valg blant mange som ønsker å holde seg varme og behagelige i kalde værforhold. En av de beste fleecejakker på markedet er MoveOn Geilo Fleecejakke til damer. Denne fleecejakken har blitt en bestselger.

 

En av de mest fremtredende funksjonene til MoveOn Geilo Fleecejakke til damer er hettene som følger med jakken. Hetten gir ekstra varme og mer beskyttelse mot vind og kulde, samtidig som den gir et trendy utseende. Jakken har også en melert tekstur som gir en tøff og moderne look. Dette gjør at den passer like godt på tur som på byen.

 

 Jakken kommer også med to lommer, som gir ekstra lagringsplass til nøkler, mobiltelefon eller andre småting du måtte ønske å ta med deg.

 

Fleecejakken er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen for deg. I tillegg til dette er MoveOn Geilo Fleecejakke til damer tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du kan finne en som passer til din personlige stil og smak.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support