427895 427895

MoveOn Odda turbukse Golden 40

Dame turbukse med 4-veis stretch

Varenr: 244356
389,-Kampanjepris
599,-Ordinær pris
-+
9 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Opplev god bevegelighet og komfort på turen med Odda turbukse fra MoveOn - vår bestselgende turbukse som er designet for både hverdagsturer og fjellturer. Les videre for å lære mer om hva som gjør denne turbuksen så populær.

 

  • 4-veis stretch for maksimal bevegelighet
  • God lufting og pusteevne
  • Praktiske lommer
  • Justerbar linning og fotåpning
  • Miljøvennlig impregnering
  • Høyt liv til dame

 

Odda turbukse er en allsidig turbukse som passer til alle aldre og turer. Den er kjent for sin gode passform, komfort og funksjonalitet, og er en favoritt blant mange turgåere. Bestill din egen Odda turbukse fra MoveOn i dag, og opplev en mer behagelig og komfortabel tur.

 

4-veis stretch

Odda turbukse er utstyrt med 4-veis stretch som gir deg optimal bevegelighet og komfort på turen. Med denne turbuksen kan du bevege deg fritt og uanstrengt, uansett hvor krevende terrenget er.

 

God lufting og pusteevne

Buksen har ventilering i siden som gir god lufting og pusteevne. Dette gir deg en behagelig opplevelse på turen, og sørger for at du ikke blir overopphetet eller klam.

 

Flere lommer for praktisk oppbevaring

Odda turbukse har tre ulike glidelåslommer som gir deg god plass til å oppbevare det du trenger på turen. Med disse lommene kan du ha med deg nødvendige ting som mobiltelefon, lommebok og nøkler, samtidig som de ligger trygt når du setter deg ned.

 

Vannavstøtende og hurtigtørkende

Odda turbukse er vannavstøtende og hurtigtørkende, noe som er viktig for å holde deg tørr og komfortabel under turen. Buksen tørker raskt etter regn eller annen fuktighet, og gjør at du kan fortsette turen uten å bli kald eller klam.

 

Justerbar linning og fotåpning

Buksen har justeringsmuligheter i linning og fotåpning, slik at du kan tilpasse den etter din egen kropp og behov. Dette gir deg en skreddersydd passform og sørger for at buksen sitter godt på kroppen.

 

Miljøvennlig impregnering

Odda turbukse bruker PFAS-fri impregnering, noe som gjør den mer miljøvennlig enn mange andre turbukser på markedet. Det betyr at det ikke er benyttet fluorkarboner i overflatebehandlingen, og at du kan være trygg på at du velger en mer bærekraftig og miljøvennlig turbukse.

 

Høyt liv til dame

Odda turbukse har høyt liv til dame, noe som gir ekstra komfort og støtte til magen og ryggen. Dette gjør at buksen sitter godt på kroppen og gir deg optimal bevegelighet og komfort på turen.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support