131777

Milo Ørretbombe - Saktesynkende - 25g

Klar

Varenr: 150431
55,-Kampanjepris
69,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 8Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Milo Ørretbombe Saktesynkende (semi affondante)
 
Ligger på 0,5-1 meter ved innsveivining
 
Ørretbombe er i dag en etablert fiskemetode som stadig vinner nye tilhengere. I ettertid kan man også si at navnet  ørretbombe er for snevert, all den tid produktet nå brukes på alt fra laks til torsk. Skulle noen lure på hvorfor det likevel
ble ørretbombe, skyldes det ganske enkelt en direkte oversettelse av det engelske navnet  trout bomb . I opphavslandet Italia kalles de bombarda, og dette uttrykket brukes gjerne i våre naboland.
Hva skyldes den store utbredelsen Milo Bubo kastedobber har fått? Jo, ørretbombene passer som hånd i hanske til mange norske fiskesituasjoner.
Pga av det store utvalget modeller kan man tilpasse metoden til de fleste tenkelige forhold, både i ferskvann og saltvann.
 
Som Fluedupp:
Den perfekte balansen gir lange, presise kast med en bedre presentasjon en noen annen fluedupp kan klare. Fisker du med fortommen etter ørretbomben (den klassiske opptaklingsvarianten) velger de fleste å bruke en så lang som mulig fortom det er praktisk å kaste, gjerne opp mot 3 meter. Dette er blant annet litt avhenging av stanglengden, jo lengre stang jo enklere blir det med lange fortommer. Selvfølgelig kan du også fiske som vi har gjort i Norge i alle år, med duppen nederst og fluene som opphengere over.
 
Som Markdupp:
Siden ørretbombene finnes i flere synkegrader har du muligheten til å fiske aktivt i alle vannlag. Fisk gjerne med marken på en lang fortom hengende etter ørretbomben, og evt en flue montert som opphenger foran bomben. Sveiv sakte hjemover, legg gjerne inn pauser på 2-5 sekunder og sveiv igjen. I elv velger du en modell med synkegrad og størrelse avhenging av dybde og strømhastighet. Ved å kontrollere duppen med å vekselsvis bremse og slippe i strømmen, kan du styre agnet nøyaktig på det dypet og med den hastigheten du mener er riktig, uten å sitte fast i bunnen! Perfekt for steinete elvebunner.
 
Alltid horisontalt:
For at en ørretbombe skal fungere optimalt, skal man alltid velge en modell som ligger horisontalt i vannet. Den første generasjonen av disse kastedobbene sto vertikalt som en vanlig dupp, og selv om disse kaster like godt vil ikke presentasjonen av agn eller flue, eller nappregistrering, kunne bli på langt nær så god. Alle Milos Bubo ørretbomber er av den nye horisontale typen.
Tilbehør
Milo Gummikule 4mm, Duppstopper
Kjøp
30%
26,-
37,-
20+
Sufix XL Strong Platinum 300m
Velg
28%
129,-
179,-
100+
Tilbehørsskrin Havfiske
Kjøp
349,-
6
Alternativer
Milo Fluedupp - Flyt Klar
Velg
20%
71,-
89,-
1
Milo Ørretbombe - Intermediate Klar
Velg
20%
55,-
69,-
20+
Milo Ørretbombe - Flyt Klar
Velg
20%
55,-
69,-
20+
Andre kjøpte også
Support