397260 397260

Loop Q-Kit 15' #10 /Q-reel 8-11

Komplett sett med stang, snelle og snøre

Varenr: 234196
6 490,-
-+
2 stk på nettlager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Ved å kombinere stang, snelle og fluesnøre i Q-serien i disse settene, tilbys den moderne fluefisker svært gode sett til sitt spesifikke fiske. Dette er noe av det bedre vi i Skitt Fiske har sett på av fiskesett innen fluefiske, når det gjelder kvalitet i forhold til pris. Q-Kit er en ypperlig kombinasjon for nybegynneren, men samtidig passer Q-Kit til den erfarne fluefiskeren også.

Det komplette settet mangler kun ei flue, før du kan begynne å fiske. Backing, fluesnøre og fortom er ferdig påspolet. Leveres i et praktisk og robust cordura-trukket futteral som rommer både stang og snelle.

 

 

Loop Q-Rod

Designet og utviklet til å håndtere alle de ulike formene for moderne fluekasteteknikker og håndterer like godt både tradisjonelle skyteklumper, skagit og langliner. Stangen passer ypperlig til mellomstore elver og prestere godt over hva man kan forvente av stenger i denne prisklassen.

 

Tekniske spesifikasjoner:

 

 • Stangemne er i en estetisk gråtonet farge.
 • Høykvalitets kork (AA) med forsterket korkmiks.
 • Aluminium snellefeste i matt grå finsh og inngravert Q logo.
 • American Tackel titanium stangring (single-hand #7-10)
 • Stainless steel hardchrome stangring (single-hand #4-6 og to-hånds)
 • Stainless steel snakeringer.
 • Punktmerker innskrevet i hver stangdel.
 • Designet og utviklet i Svergie.

 

Om Loop Q Series

Q Series – Et utvalg av fluestenger med høy ytelse for en rekke fiskesituasjoner.

Vårt mål med Q var å utforme en rekke høy ytelses fluestenger som passer til en rekke fiske situasjoner. Tilgjengelig til en svært konkurransedyktig pris, stangemnene er produsert i en estetisk gråtonet farge og tilgjengelig i syv enhånds modeller og to dobbel-hånds modeller. Q har overgått selv våre egne høye forventninger, aksjonen i hver modell er spesielt optimalisert for den bestemte snøre klassifiseringen.

Serien er utviklet for å tilby en brukervennlig kaste opplevelse. Både en nybegynner og en viderekommen fluefisker vil oppleve at Q Series gir mye ytelse for pengene. Hver stang vil utmerke seg i alle former for moderne fluekasteteknikker og den føles lett og ekstremt mottakelig i hånden.

 

Lengde Klasse Aksjon Deler
9'0" #5 Medium Fast 4
9'0" #6 Medium Fast + 4
9'0" #7 Medium Fast/Fast 4
13'2" #8 Medium Fast + 4
15'0" #10 Medium Fast + 4

 

Loop Q-Reel

 "Optimised performance meets cutting edge engineering."

Loop Q er en ny serie fluesneller som er optimalisert for maksimal ytelse fra Loop, serien kommer i 4 ulike størrelser.

 

Utviklingen av Loop Q-fluesneller har tatt 2 år og resultatet er en serie høy teknologiske, robuste og prisgunstige fluesneller av kompositt. Loop Q kommer med Loop sitt ikoniske L-merke «badge og honor», V-spole og bremsesystem tilsvarende Power Matrix.

 

Lettvekts spole med den karakteristiske V-form for forbedret linehåndtering uansett situasjon. Alle Q-snellene har integrert motvekt for å øke rotasjonseffekten og for å strømlinjeforme snelleprofilen.

Resultatet av den smarte integrerte spoleenheten er at spolen enkelt og effektivt kan sikres eller fjernes,  dette resulterer i ingen løse deler som kan mistes.


Spesifikasjoner:

 • Farge: Gunsmoke
 • V-design på spole for optimal fordeling av backing og line
 • Lukket bremsesystem
 • Enkelt å bytte spole
 • Enkelt å bytte sveiveretning
 • Presist balansert
 • Stor bremsehendel med godt grep
 • Integrert spolehette
 • Designet og utviklet i Skandinavia

 

Klasse Kapasitet Ytre diameter Indre diameter Vekt
4/6 WF5 + 70/20 91mm 24mm 164g
6/8 WF6 + 100/20 98mm 26mm 188g
8/11 WF10 + 150/30 113mm 33mm 267g

 

 

Loop Synchro Scandi KitLoops nye SDS Scandi-system er en helt utskiftbar skyteklumpløsning for moderne fluefisketeknikker med tohåndsstenger. Bestående av et flytende hode og tre utskiftbare tipper samt linemappe.

 

Loop SDS Scandi(Synchro Dynamic System) Serien med SDS Multi-Tip-linene er akkumuleringen av over tre tiår med erfaring i banebrytende fluelinedesign og -utvikling. Linesystemet er en utskiftbar skyteklumpløsning for moderne tohånds fluefisketeknikker med enhånds og tohånds fluestenger. Med sømløs integrering av hver komponentdel, tilbyr SDS et omfattende tverrsnitt av fiskemuligheter for jakten på anadrome arter.

Gjennom den omfattende utviklingsprosessen ble høyeste prioritet å maksimere både de aerodynamiske og hydrodynamiske egenskapene til systemet for å maksimere caste og fiskeegenskapene. Loops Switch, Scandi og Skagit-løsninger er konstruert spesielt som en todelt hode og tip-løsning, bygget på kjerne med ekstremt lav strekk for sømløs overføring av energi og overlegen presentasjon på en rekke avstander og fiskedybder.

SDS settes raskt opp på elvebredden ved hjelp av løkke til løkke. Loops nye sveisede løkker er de blandt de sterkeste som finnes, og kobler systemet sammen i en ekstremt slank loop-to-loop profil. Dette muliggjør uavbrutt overføring av kraft fra klumpen gjennom den festbare spissen for å forbedre presentasjonen. For enkel identifisering, er hver klump og utskiftbare tip lasermerket med deres utpekte lineklassifisering.

 

Følgende tipper følger med i pakken: Flyt, Synk 3 og Synk 5.

SDS-systemet tilbyr et omfattende tverrsnitt av fiskemuligheter i jakten på anadrome arter.

 

 • Lavprofil sveisede løkker i hele serien
 • Tipper i flere ulike densiteter for overlegen dybdekontroll
 • Lasergravert modellmarkør
 • Ekstrem jevn coating
 • Super lav strekk i kjernen
 • Overlegen "take" deteksjon
 • Passer for alle to-håndsfluestenger
Klasse Klumplengde Tiplengde Klumpvekt Tipvekt
#6 6,4m/21ft 3,6m/12ft 17g/263gr 7g/108gr
#7 6,4m/21ft 3,6m/12ft 20g/309gr 7g/108gr
#8 6,4m/21ft 3,6m/12ft 24g/371gr 7g/108gr
#9 6,5m/21,3ft 4,5m/15ft  26g/402gr 10g/154gr
#10 6,5m/21,3ft 4,5m/15ft 30g/463gr 10g/154gr
#11 6,5m/21,3ft 4,5m/15ft 34g/525gr 10g/154gr

 

 

 

 

 

Andre kjøpte også
Support
397260