293021

Loop Synchro Switch Kit SH #6

Utskiftbar skyteklumpløsning

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Loops nye SDS Scandi-system er en helt utskiftbar skyteklumpløsning for moderne fluefisketeknikker med tohåndsstenger. Bestående av et flytende hode og tre utskiftbare tipper samt linemappe.

 

Loop SDS Scandi(Synchro Dynamic System) Serien med SDS Multi-Tip-linene er akkumuleringen av over tre tiår med erfaring i banebrytende fluelinedesign og -utvikling. Linesystemet er en utskiftbar skyteklumpløsning for moderne tohånds fluefisketeknikker med enhånds og tohånds fluestenger. Med sømløs integrering av hver komponentdel, tilbyr SDS et omfattende tverrsnitt av fiskemuligheter for jakten på anadrome arter.

Gjennom den omfattende utviklingsprosessen ble høyeste prioritet å maksimere både de aerodynamiske og hydrodynamiske egenskapene til systemet for å maksimere caste og fiskeegenskapene. Loops Switch, Scandi og Skagit-løsninger er konstruert spesielt som en todelt hode og tip-løsning, bygget på kjerne med ekstremt lav strekk for sømløs overføring av energi og overlegen presentasjon på en rekke avstander og fiskedybder.

SDS settes raskt opp på elvebredden ved hjelp av løkke til løkke. Loops nye sveisede løkker er de blandt de sterkeste som finnes, og kobler systemet sammen i en ekstremt slank loop-to-loop profil. Dette muliggjør uavbrutt overføring av kraft fra klumpen gjennom den festbare spissen for å forbedre presentasjonen. For enkel identifisering, er hver klump og utskiftbare tip lasermerket med deres utpekte lineklassifisering.

Følgende tipper følger med i pakken: Flyt, Intermediate og Synk 3.

SDS-systemet tilbyr et omfattende tverrsnitt av fiskemuligheter i jakten på anadrome arter.

 

  • Lavprofil sveisede løkker i hele serien
  • Tipper i flere ulike densiteter for overlegen dybdekontroll
  • Lasergravert modellmarkør
  • Ekstrem jevn coating
  • Super lav strekk i kjernen
  • Overlegen "take" deteksjon
  • Passer for alle to-håndsfluestenger
Klasse Klumplengde Tiplengde Klumpvekt Tipvekt
#5 6m/19,7ft  3m/10ft 13g/201gr 5g/77gr
#6 6m/19,7ft 3m/10ft 15g/232 5g/77gr
#7 6m/19,7ft 3m/10ft 17g/263gr 5g/77gr

 

 

Andre kjøpte også
Tilbehør
Alternativer
Support
293021