430621 430621

Leech Tarpoon B2X Solbrille

Copper Premium+

Varenr: 245258
1 990,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Premium+ linser! Leech jobber konstant med forbedringer av sine produkter, og dette er siste teknologi. Premium+ linsene er en klarere linse med bedre optik slik at du får oppleve naturen enda skarpere! Leech Tarpoon er spesielt utviklet for gi ekstra beskyttelse mot sollys og gi en effektiv beskyttelse, i tillegg er disse solbrillene spesielt godt egnet mot blått lys.

 

Leech Tarpoon er utstyrt med Premium Xtreme Lens.

 

Leech Tarpoon passer til begge kjønn.


Linse: Copper

Leech er et nytt svensk merke med stor ekspertise på polarisert linse-teknologi og de leverer solbriller av absolutt topp kvalitet. De har drevet omfattende forskning på linser over lang tid for å kunne presentere briller med ekstremt god funksjonalitet, holdbarhet og ikke minst best mulige glass for alle forhold. Alt fra hverdagsbruk til det ekstreme.

Deres interesse for å utvikle solbriller vokste frem gjennom deres lidenskap for friluftsaktiviteter og da særlig fluefiske. De ønsket å utvikle solbriller som var bedre enn de aller fleste som allerede var på markedet og ville eliminere de problemene som polariserte linser ofte fører med seg. Deres kjærlighet til fluefiske, som jo krever polariserte briller, satte dem i gang med et prosjekt de knapt ante rekkevidden av, men de visste at deres briller ville være supre til andre friluftsaktiviteter også. Dermed var det ingen vei tilbake. Det måtte gjennomføres! Leech sin filosofi er kort og godt å kunne tilby forbrukerne kvalitet og funksjonalitet til en overkommelig pris. Vi er helt sikre på at de har nådd sitt mål i så måte.

Solbriller er og blir et nødvendig tilbehør for aktive utøvere og krav til funksjonalitet, kvalitet, stil, design og overkommelige priser vil dermed bare vokse. Leech vil derfor alltid fortsette sin forskning for kunne presentere enda bedre briller i fremtiden. Vi mener de allerede er kommet svært langt og gleder oss til norske fluefiskere oppdager det samme som oss! Selvsagt har alle Leech solbriller 100% UVA, UVB, UVC beskyttelse.

 

Antireflex Coating

Anti-refleks coating (også kalt AR Coating eller Anti-glare coating) forsterker både syn gjennom linsene og utseende på brillene. De visuelle bedringene med linser med AR coating inkluderer skarpere syn. AR eliminerer skinnet fra sollys som reflekteres inn i øyne dine fra baksiden av linsene når du har solen bak deg.

 

Green eller Blue Mirror Coating

Speil-effekten i denne coatingen er kun kosmetisk, og brukeren ser absolutt ingen forksjell fra sitt standpunkt uansett hvilke farger det er på denne coatingen, fargene i denne coatingen synes derfor kun fra utsiden. Høyt reflekterende mirror coating lar deg skjule øyne effektivt fra alle på andre siden av brillene.

 

Riper i brillene?

Gjennom alle år og nye teknologier på brille-coating er solbriller fortsatt ikke ripesikre, ikke engang linser av glass. Leech sine linser er behandlet i bak og front med en klar, hard coating som gjør det polariserte laget enda litt vanskeligere og få skrapet opp.

 

Ultraviolett behandling UV400

Forhindrer solens UV stråler fra og skade øyne dine.

100% UVA, UVB og UVC beskyttelse.

 

  • Hardcase for beskyttelse av dine nye flotte Leech Briller

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap
Velg
30%
Fra 69,-
99,-
20+
Leech Floating Strap Orange
Kjøp
30%
69,-
99,-
11
Leech Floating Strap Black
Kjøp
30%
69,-
99,-
5
Smith Optics Visor Clip
129,-
Alternativer
Andre kjøpte også
Leech X2 Earth Grønn
Kjøp
30%
1 043,-
1 490,-
10
Leech Floating Strap
Velg
30%
Fra 69,-
99,-
20+
Support