397985 397985

Leech ATW6

Blue

Varenr: 234436
299,-
Ubekreftet 29.10.2021
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Solbrillene er lette og kule, og de passer både til fiske- og byturen. De grå linsene gir et tøft utseende sammen med den mørkeblå innfatningen med grå detaljer. Premium Sight-linsen har polarisering av høy kvalitet og lette linser, noe som gir deg en veldig lett solbrille. Og det er ekstra behagelig hvis du skal ha brillene på deg hele dagen. De grå linsene gir deg polarisering av høy kvalitet uten høye kontraster for bruk i solskinn.

Grå linser
Grå linser passer bra når det er sol fordi de reduserer lysstyrken uten å forvrenge fargene, noe som mange andre linser gjør. Dessuten er det mindre anstrengende for øynene. Hvis du fisker i elver der bunnen er grå, bør du velge grå briller.

Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Overflatebehandlinger for brilleglass
Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.

Tilbehør
Andre kjøpte også
Support
397985