215690

Leech Street Fire Solbrille

Copper Premium+

Varenr: 175147
769,-Kampanjepris
1 490,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Street Fire Copper

 

Leech Street Fire er en av 4 i Elemental serien fra Leech. En sort Wayfarer modell med ett hint av Deep Orange Fire i rammen. En virkelig kul REVO Red Fire Coating på de kobberfargede linsene. Du oppnår en bedre skarphet av detaljer med disse kobberfargede linsene!

Linse: Copper

Leech er et nytt svensk merke med stor ekspertise på polarisert linse-teknologi og de leverer solbriller av absolutt topp kvalitet. De har drevet omfattende forskning på linser over lang tid for å kunne presentere briller med ekstremt god funksjonalitet, holdbarhet og ikke minst best mulige glass for alle forhold. Alt fra hverdagsbruk til det ekstreme.

Deres interesse for å utvikle solbriller vokste frem gjennom deres lidenskap for friluftsaktiviteter og da særlig fluefiske. De ønsket å utvikle solbriller som var bedre enn de aller fleste som allerede var på markedet og ville eliminere de problemene som polariserte linser ofte fører med seg. Deres kjærlighet til fluefiske, som jo krever polariserte briller, satte dem i gang med et prosjekt de knapt ante rekkevidden av, men de visste at deres briller ville være supre til andre friluftsaktiviteter også. Dermed var det ingen vei tilbake. Det måtte gjennomføres! Leech sin filosofi er kort og godt å kunne tilby forbrukerne kvalitet og funksjonalitet til en overkommelig pris. Vi er helt sikre på at de har nådd sitt mål i så måte.

Solbriller er og blir et nødvendig tilbehør for aktive utøvere og krav til funksjonalitet, kvalitet, stil, design og overkommelige priser vil dermed bare vokse. Leech vil derfor alltid fortsette sin forskning for kunne presentere enda bedre briller i fremtiden. Vi mener de allerede er kommet svært langt og gleder oss til norske fluefiskere oppdager det samme som oss! Selvsagt har alle Leech solbriller 100% UVA, UVB, UVC beskyttelse.

 

Green REVO Mirror Coating

Kun kosmetisk. Brukeren ser ingen forskjell i linsene uansett farge, for og se dette må man se dem fra utsiden. Høyt reflekterende Mirror Coating lar deg effektivt skjule øyne fra alle andre.

 

Antireflex Coating

Anti-refleks coating (også kalt AR Coating eller Anti-glare coating) forsterker både syn gjennom linsene og utseende på brillene. De visuelle bedringene med linser med AR coating inkluderer skarpere syn. AR eliminerer skinnet fra sollys som reflekteres inn i øyne dine fra baksiden av linsene når du har solen bak deg.

 

Mirror Coating

Speil-effekten i denne coatingen er kun kosmetisk, og brukeren ser absolutt ingen forksjell fra sitt standpunkt uansett hvilke farger det er på denne coatingen, fargene i denne coatingen synes derfor kun fra utsiden. Høyt reflekterende mirror coating lar deg skjule øyne effektivt fra alle på andre siden av brillene.

 

Riper i brillene?

Gjennom alle år og nye teknologier på brille-coating er solbriller fortsatt ikke ripesikre, ikke engang linser av glass. Leech sine linser er behandlet i bak og front med en klar, hard coating som gjør det polariserte laget enda litt vanskeligere og få skrapet opp.

 

Ultraviolett behandling UV400

Forhindrer solens UV stråler fra og skade øyne dine.

100% UVA, UVB og UVC beskyttelse.

 

  • Hardcase for beskyttelse av dine nye flotte Leech Briller

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support