433317 433317 433317 433317 433317 433317 433317

LED Lenser P7R Core & V8 Limited Edt.

Stainless Steel 20års jubileumspakke

Varenr: 246151
1 949,-Kampanjepris
2 599,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

LED Lenser P7R Core & V8 Limited Edition er en dobbel jubileums lyktpakke som utgis i forbindelse med Led Lenser sitt 20års jubileum. Inneholder de nye LED Lenser P7R Core og LED Lenser V8, begge i rustfritt stål. Sammen med V8 i rustfritt stål blir det også levert en P7R Core i rustfritt stål. Dette for å illustrere Ledlenser sin suksess fra starten og frem til i år.

 

Pakken inneholder

 • LED Lenser P7R Stainless Steel Edition
 • LED Lenser V8 Stainless Steel Edition

 

LED Lenser P7R Core Stainless Steel

LED Lenser P7R Core som er utført i rustfritt stål har blant annet Smart Light teknologi for konfigurerbare lysfunksjoner. Lykten er drevet av et oppladbart 21700 batteri, som enkelt kan skiftes ved å åpne lykten i enden. Lykten lades enkelt via den magnetiske ladekabelen. Lykten yter opptil 1400 lumen og er vanntett med sin IP67 klassifisering. Lykten har også det legendariske Advanced Focus system for effektivt å kunne fokusere lys-strålen.

 

 • Avansert fokussystem
 • Smart lysteknologi
 • Magnetisk ladesystem
 • Nødlysteknologi
 • Temperaturkontrollsystem
 • Seal Tight Technology

 

Garanti

Alle LED Lenser produkter gjennomgår grundige tester før de blir gjort tilgjengelig for salg og vi kan derfor også gi deg som kunde utvidet garanti og trygget når du kjøper våre produkter.

 • 2 års garanti på materiale- og produksjonsfeil*
 • 7 års garanti, hvis du har registrert produktet*

*Gjelder kun for produkter som er kjøpt etter september 2015. Generelt utelates defekter på batterier, holdere, vesker, fjernstyring, fargefiltre, stempel samt overflatebelegg.

 

Lysstyrker

Med fire lysstyrkenivåer – Boost 500lm, Power 350lm, Mid-Power 130lm, Low Power 15lm, pluss Position, Blink, SOS og Strobe er du dekket for alle typer bruksområder.

 

Fokuseringssystem

Det patenterte og avanserte fokuseringssystemet har en smart konstruksjon som muliggjør sømløs strålefokusering for flombeløysning på nært hold eller Fokusert spotpunktbelysning på avstand og et hvilket som helst nivå i mellom.

 

Dimmefunksjon

Dimmefunksjon lar deg dempe lysintensiteten for å gi akkurat riktig belysningsnivå du trenger og det med et flimmerfritt lys som forhindrer en uønsket strobeskopeffekt.

 

Seal-Tight Technology

Led Lenser sin "Seal-Tight Technology" gir et overlegent nivå av inntrengningsbeskyttelse med 100% støvtett og vanntett ved midlertidig nedsenking i vann mellom 15 cm og 1 m i opptil 30 minutter. Klassifisert IP67. Perfekt for arbeid i støvete eller våte omgivelser.

 

Transportlås

Transportlåsmodus forhindrer utilsiktet tenning av lyset og etterfølgende batteritømming fordi bryteren utilsiktet skulle bli trykket inn under transport.

 

Robust hus til lommelykten

Robust metallhus i aluminium i flykvalitet gir både styrke og holdbarhet samtidig som det er korrosjonsbestandig og har en rustfri stålfinish.

 

Mer miløvennlig med oppladbar lykt

Med miljøvennligere lommelykthus og oppladbart batteri som varer betydelig lenger enn engangsalternativer spares miljøet så mye som mulig.

 

Batteriindikator og varsel om lavt nivå

P7R Core varsler deg om lavt batterinivå så du har tid til å skifte batterier før strømmen blir borte og batteristatusindikator indikerer hvor mye lading som fortsatt er igjen i batteriet. Ladeindikatoren indikerer også når batteriet er fulladet under opplading.

 

Magnetisk problemfri lading

For lading benyttes et magnetisk ladesystem som er med på å gjøre lommelykten både vann- og støvtett og gir problemfri magnetisk kontaktlading. Du trenger ikke å fjerne batteriet fra huset for å lade lykten. Hurtiglading via den medfølgende magnetisk kontaktladekabel tar kun 2 timer til full lading er oppnådd.

 

 

LED Lenser V8 Stainless Steel

LED Lenser V8 som også kommer i rustfritt stål er nøkkelringslykten som har oppnådd nærmest en egen kultstatus. I 2000, entret Ledlenser lommelyktmarkedet med «Photon Pump V8» Ideen om å ha en LED diode istedenfor en lyspære var svært innovativt og visjonært på den tiden. «Photon Pump V8» ble solgt i millioner av eksemplarer og satt standarden for en ny æra med lommelykter. I anledning 20 års jubileum til Ledlenser, har det blitt produsert et svært begrenset antall av denne lykten i ny finish i rustfritt stål.

 

Tekniske detaljer for LED Lenser P7R Core og Led Lenser V8

ModellP7R CoreV8
Lumens1400/1000/440/15
Stråle distanse300/210/130/15
Lystid timerBoost / 2 / 4 / 90
Vekt387 g33 g
Lengde165 mm66 mm
Lys modusBoost, Power, Mid Power, Low Power, Strobe, Position, SOS, Blink
Flom lys / spot lydJaNei
Støv pog vannbeskyttelseIP67IP54
OppladbarJaNei
Ladetid270 minN/A
BatteriL-ion 21700Alkaline AG13 (1,5V)
Kommer medOppladbart batteri L-ion 21700, Håndledstrop, magnetisk ladekabelNøkkelringfeste, Alkaline AG13 batteri

 

Slik registrerer du produktet etter kjøp for å få utvidet 7 års garanti

Man kan bare registrere originalprodukter som har et registreringskort.

 1. Skanne inn QR-koden på registreringskortet med smartphonen eller legg inn URL-en på datamaskinen.
 2. Fyll i informasjonen som ønskes på produktregistreringssiden.
 3. Etterpå får du en bekreftelses-mail til kontroll.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support