433972

Lawson Explorer G4 11' 20-60g 4-delt

Shimano Sahara FJ C5000XG

Varenr: 246369
2 299,-Kampanjepris
3 228,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilpassTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Stangsett perfekt til laksefiske med sluk og spinner. I denne pakken får du kombinert kvalitets produkter fra Lawson og Shimano perfekt til det nordiske laksefisket.

 

Stang

Lawson Explorer G4 er fjerde generasjon av denne populære stangserien.Explorer har vært vår mestselgende stangserie i en årrekke og det er ikke uten grunn.

 

Den er flere ganger blitt kåret til testvinner hvor den har danket ut langt dyrere stenger! Explorer G4 kommer med en 4- delt klinge for enkel transport til fiskeplassen.

 

Den spenstige og smekre 24 tonns karbonklingen er fremdeles helt i front hva presisjon, aksjon og kastelengde angår.

Det er den som er grunnlaget for de gode testresultatene. I tillegg har serien nå fått en ny drakt med sin smakfulle og moderne design.

 

Screw Down snellefeste med kork, rustfrie Deep-Drawn LS Zirconium Oxide stangringer og kork av god kvalitet tar Explorer G4 til et langt høyere nivå enn prisen tilsier.

 

Her får du virkelig mye fiskestang for pengene!

 

Klassevinner Jakt & Fiske utg.4 2021.

Terningkast 5!

 

Vurdering: Stanga kan fremstå litt kjedelig, men skinnet bedrar. Den oppleves lett, balansert med en rask og spenstig klinge. Bra håndtak med fin lengde. Screwdown snellefeste er som vanlig av god kvalitet på Lawson-stengene, og gir et perfekt grep. Eneste minus er fraværet av en krokholder.

 

Modell Kastevekt Deler Vekt
Lawson Explorer G4 11' 20-60g 4-delt 256g

Snelle 

 

Shimano Sahara FJ haspelsnelle serien kombinerer moderne design med mange av Shimanos beste tekniske funksjoner.

Perfekt for mange ferskvanns- og saltvannsmetoder langs kysten, dette er en stilig mellomprissnelle som tilbyr holdbar ytelse og allsidighet. Ett blikk forteller deg at Sahara er en snelle som betyr alvor.

Det stilige utseendet matches mer enn av det imponerende utvalget av teknologi i en kombinasjon som motsier den bemerkelsesverdig rimelige prisen. Med de klassiske svarte og gullfargene, er Sahara musestille, ultramyk, og hvis du foretrekker å kjøre fisk ved å sveive bakover, er det en anti-reversfunksjon for å komplementere den glatte frontbremsen.

Med et stort utvalg av modellalternativer tilgjengelig, redefinerer Sahara snellene fullstendig i denne prisklassen og slutter aldri å imponere. Det første du vil legge merke til når du bruker Sahara er hvor jevn, stille og villedende kraftig den er når den roterer, spesielt når du kjører fisk under press. Dette skyldes en kombinasjon av HAGANE Gear, X-SHIP og Silent Drive. Denne tekniske trilogien finnes vanligvis på Shimanos dyrere sneller, og er en uventet bonus for alle Sahara-eiere.

Bruk snellen på selv de letteste stengene, og du vil sette pris på balansen til G-Free-kroppen. Plasser den største 5000-størrelsen på en tung sluk eller meitestang, og du vil sette pris på den ekstra styrken til den direkte skruen i håndtaket og den jevne kasteytelsen til AR-C-spolen med Varispeed II-oscillasjon.

Fisker du ultrafinessemetoder, sjekk ut miniatyr 500-størrelsen, eller den litt større 1000-modellen. For lett og middels sluk, dupp og feederfiske er mellomstore 2000, 2500 og 3000 en fryd å bruke. 4000 er en snelle for stor, tung sluk og mellomklasse meitesnelle, og 5000 er et kraftsenter som inspirerer til tillit, perfekt for laksefiske med sluk og spinner. Det er ditt valg!

• Hagane gir
• Silentdrive
• X-Ship
• G-Freebody
• AR-C-spole
• Power Roller
• 4+1 kulelager

 

Modell

Senekapasitet

Kulelager

Utveksling

Vekt

Sahara C5000 XG FJ

175m 0,35mm

4 + 1

6,2:1

305g

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilpass
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support