432889

Lawson Atlantic Salmon S3 13' ->120g

Lawson ASX S2 6000

Varenr: 246013
6 199,-Kampanjepris
8 298,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilpassTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Stangsett perfekt til laksefiske med sluk, spinner og mark. I denne pakken får du kombinert kvalitets produkter fra Lawson perfekt til det nordiske laksefisket.

 

Stang

 

Lawson Atlantic Salmon S3 Aramid trgger er spesialutviklet for laksefiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.

Atlantic Salmon S3 kjennetegnes blant annet ved sin ekstremt gode spenst som gir presise og veldig lange kast der det er behov for dette. Den spenstige klingen tretter også ut laksen meget effektivt, og gjør at kampen med fisken blir langt mer nytelse enn slit. Følsomhet i laksefisket er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på bunn og napp vil være veldig tydelig. De fantastiske komponentene stengene er bygd opp av får Atlantic Salmon S3 til å fremstå nærmest vektløs. Dette, i kombinasjon med den velbalanserte klingen, gjør nå selv iherdig laksefiske til en nytelse for skuldre og rygg.

Den tredelte stangen leveres i et smakfullt og minimalistisk grågrønt design. Både kork, snellefeste og stang ringer er selvsagt av beste kvalitet på en av våre mest påkostede stangserier. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.

 

Trigger


11´ Trigger – Up to 50 g
Denne lengden er det mange som foretrekker til slukfiske i de mellomstore elvene og markfiske i de mindre til mellomstore elvene.


12´ Trigger – Up to 70 g
Hvis du skal velge en lengde til sluk og markfiske i de mellom til store elvene våre, så er det 12 fot som er allrounderen for denne kombinasjonen.


13´ Trigger – Up to 80 g
Dette er den mest vanlige lengden og kastevekten til markfiske, tube/spinn og flue/dupp i de større elvene og i de mindre, men strie Vestlandselvene gjennom hele sesongen.


13´ Trigger – Up to 120 g
Dette er stanga for tungt laksefiske i de strieste og største elvene. Med kastevekt opptil 120 gram dekker denne de fleste forhold du kan møte i lakseelva. Spesielt under tidlig fiske i juni på høy vannføring MÅ agnet serveres dypt og sakte til laksen.


14´ Trigger – Up to 90 g
Dette er kastemaskinen for deg som fisker på langdistanse med mark, tube/spinn og flue/dupp. Her får man løftet mye sene av vannet samtidig som man har meget god følelse med agnet.

 

Modell Kastevekt Deler
Atlantic Salmon S3 Aramid 11' Trigger Up to 50g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 12' Trigger Up to 70g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Trigger Up to 80g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Trigger Up to 120g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 14' Trigger Up to 90g 3

 

Snelle 

Lawson ASX S2 er en ny multiplikatorsnelle frest ut av ett stykke aluminium som gjør snella ekstra tight og stabil. To presisjons high-speed kulelager i kombinasjon med det patenterte magnetbremsesystemet gir kastelengder du bare har drømt om tidligere.

 

Bremseskivene som er i karbonfiber sørger for en myk og jevn brems gjennom hele spekteret. Denne snella har også en snørekapasitet som overgår andre modeller i samme størrelse. Hele 190 meter med 0,45mm gjør det nå mulig å gå ned en snelle størrelse i mange tilfeller. Dette er uten tvil den feteste og råeste multiplikator snella vi har brukt på laksefiske noen gang! De andre snellene samler støv nå!

 

Leveres både i venstre og høyre sveiv.

 

Spesifikasjoner: 

 

  • Patentert magnet bremsesystem
  • 4 rustfrie kulelager
  • Anti-Revers system
  • Bremseskiver i karbonfiber
  • Knarr på 6000-serien
  • Rustfritt drev
  • Frest ut fra ett stykke aluminium
  • Synkronisert  linefører 
  • Vekt 325g
 

Modell  

Utveksling

 Snørekap. mm/m

ASX S2 6000 RH 

1:6,3

0,45mm /190m

ASX S2 6000 LH  

1:6,3

0,45mm /190m

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilpass
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support