312547 312547

Kupilka 55 + 21 sett Kelo (sort)

Turkopp og turskål i sett

Varenr: 206193
299,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
12 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Kupilka 55 og kupilka 21 kommer her i sett som passer for den som trenger mat og drikke ute på tur.

 

 

 

Når du hviler etter en lang dag med vandring og maten serveres rett ved leirbålet holder Kupilka både maten og drikke varmt.

 

De to klassiske skålene på 55 og 21 har 5,5dl og 2,1dl som volum. Kupilka 55 har litt bredere åpning som passer best for mat, den mindre 21 er best til varm drikke. Skålene er miljøvennlige og er produsert i like deler trefiber og plast. Treet gjør dem stabile og plasten gjør så de ikke tar til seg lukt og flekker

 

  • Naturfiber komposittmateriale
  • Produsert i Finnland
  • Tåler oppvaskmaskinen

 

Størrelser og mål

Kupilka 55

Volum 5,5 dl

Størrelse: 223 x 54 x 154 mm

Vekt: 184 gram

Materiale: 50% trefiber, 50% plast

 

Kupilka 21

Volum: 2,1 dl

Størrelse: 165 x 60 x 93 mm

Vekt: 83 gram

Materiale: 50% trefiber, 50% plast

 

Enten du nyter en luksus middag eller camping i ekstreme forhold, bringer våre produkter nordisk vri til dine minneverdige måltider ute i den frie naturen.


Disse økologiske tur, reise- og bushcraft-koppene, bollene, tallerkenene og bestikket er holdbare selv når det er -30 ° C ute. De kan lett rengjøres manuelt eller i oppvaskmaskinen når de er hjemme igjen. Nyt en solrik ettermiddagsgrilling og server maten på Kupilka-servise eller ta en lang tur med et lett sett med Kupilka, inkludert bare de viktigste.


Navnet Kupilka stammer fra den gamle Karelen. Å mestre den perfekte koppen tar tid. Visste du at Kupilkas røtter går tilbake til 1775? Les om våre røtter
Kupilka produktene er laget av deres eget biomateriale med EKOenergi.


Kupilka betyr «liten kopp», men koppene kommer i flere forskjellige størrelser og kan brukes til langt mer enn å bare drikke fra.


De økologiske produktene fra Kupilka tåler kokende varmt vann og temperaturer så langt ned som -30 ° C. Produktene kan enten vaskes for hånd ute i naturen eller i oppvaskmaskinen hjemme. Produktene er produsert av Kupilka sitt eget biomateriale ved hjelp av EKOenergy, og hvert element eldes pent og samtidig beholder de gode egenskaper. Du kan sjekke hvor frisk og nytt treverket i produktene er ut i fra duften av treverk - jo sterkere duften, desto nyere er produktet!

 

For å sikre produktenes levetid anbefaler vi ikke å sette dem i mikrobølgeovn, komfyr eller åpen ild. Ved slutten av levetiden kan produktene resirkuleres, forbrennes for varmeenergi eller returneres til produsenten for videre bruk. Kupilka-emballasjen er laget av resirkulert papp.

 

Kupilka Design av Heikki Koivurova
En finsk industriell designer, kjent for sin jordnære holdning og vakre organiske, men funksjonelle former, er hoveddesigneren for KUPILKA sine servise og kniver. Opprinnelig fra finske Lappland, men nå bor i Nord-Karelen - nær hvor navnet Kupilka stammer fra. KUPILKA-serien kombinerer finske tradisjoner med den nyeste teknologien og de beste materialene. Funksjonalitet, topp kvalitet og estetikk har vært hoveddriverne i designprosessen. Enten i en gruppe eller alene, bringer KUPILKA nordisk vri til dine måltider.

 

Kupilka materialer
Kupilka har sin egen «Kareline® naturlige fiberkompositt» som består av miljøvennlige cellulosefibre fra sertifiserte finske skoger forsterker materialet med FDA-godkjent polypropylen som brukes som lim. (Forhold: 50% trebaserte cellulosefibre + 50% termoplastisk). Produkter fra dette materialet eldes med vakkert, men beholder likevel sine gode egenskaper. Utviklingen av Kareline® naturfiberkomposittmateriale ble initiert av Puugia ved Senter for treteknologi i Joensuu, Finland.

 

Kupilka livsløp
Produktene er laget av Kupilka sin naturlige fiberkompositt som favoriserer bruken av fornybare energikilder. Treet til materialet kommer fra de sertifiserte skogene i Finland. Både produktene og materialet er produsert i Finland ved hjelp av EKOenergy. Visste du at Kupilka var en av de første selskapene i verden som begynte å bruke grønn strøm? Den store driftstemperaturen på produktet (fra kalde -30 ° C til kokende varme 100 ° C) sammen med materialets motstand sikrer et varig produkt i årene som kommer. Dette betyr også et mindre karbonavtrykk. Ved slutten av levetiden kan produktene resirkuleres, forbrennes for varmeenergi eller returneres til produsenten for videre bruk. All KUPILKA emballasje er laget av resirkulert papp som kan resirkuleres eller brennes.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support