287725

Kupilka 55 Original

Stor turkopp/turskål med godt grep

Varenr: 198016
219,-
-+
10 stk på nettlager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativerSupport
Beskrivelse

KUPILKA 55 har et håndtak som gir godt grep slik at du har den andre hånden ledig til å drikke med eller til å spise med bestikk.

 

 

 

 

 

Dette er fjellvandrerens multiverktøy når det kommer til mat og drikke. Denne koppen er litt bredere enn en vanlig kopp slik at man skal kunne spise gryterett eller suppe fra den.

Volum 5,5 dl / 18.60 fl oz
Vekt 184 g / 6.49 ounces
Størrelse:
Høyde 54 mm
Bredde 154 mm
Lengde 223 mm

Enten du nyter en luksus middag eller camping i ekstreme forhold, bringer våre produkter nordisk vri til dine minneverdige måltider ute i den frie naturen.


Disse økologiske tur, reise- og bushcraft-koppene, bollene, tallerkenene og bestikket er holdbare selv når det er -30 ° C ute. De kan lett rengjøres manuelt eller i oppvaskmaskinen når de er hjemme igjen. Nyt en solrik ettermiddagsgrilling og server maten på Kupilka-servise eller ta en lang tur med et lett sett med Kupilka, inkludert bare de viktigste.


Navnet Kupilka stammer fra den gamle Karelen. Å mestre den perfekte koppen tar tid. Visste du at Kupilkas røtter går tilbake til 1775? Les om våre røtter
Kupilka produktene er laget av deres eget biomateriale med EKOenergi.


Kupilka betyr «liten kopp», men koppene kommer i flere forskjellige størrelser og kan brukes til langt mer enn å bare drikke fra.


De økologiske produktene fra Kupilka tåler kokende varmt vann og temperaturer så langt ned som -30 ° C. Produktene kan enten vaskes for hånd ute i naturen eller i oppvaskmaskinen hjemme. Produktene er produsert av Kupilka sitt eget biomateriale ved hjelp av EKOenergy, og hvert element eldes pent og samtidig beholder de gode egenskaper. Du kan sjekke hvor frisk og nytt treverket i produktene er ut i fra duften av treverk - jo sterkere duften, desto nyere er produktet!

 

For å sikre produktenes levetid anbefaler vi ikke å sette dem i mikrobølgeovn, komfyr eller åpen ild. Ved slutten av levetiden kan produktene resirkuleres, forbrennes for varmeenergi eller returneres til produsenten for videre bruk. Kupilka-emballasjen er laget av resirkulert papp.

 

Kupilka Design av Heikki Koivurova
En finsk industriell designer, kjent for sin jordnære holdning og vakre organiske, men funksjonelle former, er hoveddesigneren for KUPILKA sine servise og kniver. Opprinnelig fra finske Lappland, men nå bor i Nord-Karelen - nær hvor navnet Kupilka stammer fra. KUPILKA-serien kombinerer finske tradisjoner med den nyeste teknologien og de beste materialene. Funksjonalitet, topp kvalitet og estetikk har vært hoveddriverne i designprosessen. Enten i en gruppe eller alene, bringer KUPILKA nordisk vri til dine måltider.

 

Kupilka materialer
Kupilka har sin egen «Kareline® naturlige fiberkompositt» som består av miljøvennlige cellulosefibre fra sertifiserte finske skoger forsterker materialet med FDA-godkjent polypropylen som brukes som lim. (Forhold: 50% trebaserte cellulosefibre + 50% termoplastisk). Produkter fra dette materialet eldes med vakkert, men beholder likevel sine gode egenskaper. Utviklingen av Kareline® naturfiberkomposittmateriale ble initiert av Puugia ved Senter for treteknologi i Joensuu, Finland.

 

Kupilka livsløp
Produktene er laget av Kupilka sin naturlige fiberkompositt som favoriserer bruken av fornybare energikilder. Treet til materialet kommer fra de sertifiserte skogene i Finland. Både produktene og materialet er produsert i Finland ved hjelp av EKOenergy. Visste du at Kupilka var en av de første selskapene i verden som begynte å bruke grønn strøm? Den store driftstemperaturen på produktet (fra kalde -30 ° C til kokende varme 100 ° C) sammen med materialets motstand sikrer et varig produkt i årene som kommer. Dette betyr også et mindre karbonavtrykk. Ved slutten av levetiden kan produktene resirkuleres, forbrennes for varmeenergi eller returneres til produsenten for videre bruk. All KUPILKA emballasje er laget av resirkulert papp som kan resirkuleres eller brennes.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Support
287725