Covid-19: informasjon til våre kunder

Vi følger situasjonen og utviklingen tett og forholder oss til retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene. Vi har samlet informasjon på ett sted så det blir lettere for deg som kunde.

 

 

  Nettbutikk:

Nettbutikken er i normal drift og leverer raskt og trygt som vanlig.

 

  Klikk & Hent – Kontaktløs levering

Klikk & Hent, kontaktløs levering i butikk. Dersom du bestiller «Hent hos Skitt Fiske i Sandefjord» vil vi pakke varene og du vil motta varsel så fort pakken er klar til henting. Pakken kan hentes i kassa i butikken (man-fre 09-17, lør 10-15). 

Alle Klikk og Hent ordre gjelder primært varer på nettlager. I tilfeller der varen ikke er på nettlager vil vi plukke fra butikklager så raskt som mulig.

  Kundeservice

Våre fantastiske kundebehandlere jobber fra hjemmekontor og tar unna både telefoner, epost og chat som vanlig.

  Lager

Lagerdriften fungerer som normalt. Vi har gjort nødvendige tiltak internt for å trygge sikkerheten for våre hardtarbeidende flotte kollegaer og minske smittefaren internt og eksternt. Vi har faktisk utvidet lageret med 6000 nye lokasjoner nylig for å yte enda bedre service!

  Levering

Alle leveringer går som normalt. Er du i karantene eller isolasjon og har et behov for å endre på leveringen din ber vi deg kontakte oss via kundeservice så vi sammen kan finne en god løsning.