Turbukser

 

En god turbukse kan gjøre hele turen. Hvorhen du går, om det så er i li eller fjell, er gode klær en forutsetning for en vellykket og trivelig tur. Her hos Skitt Fiske finner du turbukser til både dame og herre. Vi fører også turbukse og fritidsbukser til barn

Våre turbukser har egenskaper som dekker alle naturens utfordringer, slik at du skal bli fornøyd med ditt kjøp. Vi mener kun det beste er godt nok for kundene våre. Se etter våre bestselgere for en god turbukse og et godt kjøp til en veldig god pris. 

 

Patagonia W Altvia Alpin Pants Upwell Blue
Velg
30%
1 599,-
2 299,-
5

Turbukser til all slags vær

Gode klær skal fungere til flere formål. Kulde og vind kan være en skummel kombinasjon. Derfor kan en vindtett bukse være helt avgjørende når de effektive gradene synker. Heldigvis vil du finne turbukse og skallbukse i nettbutikken vår som står imot både vær og vind. På den måten kan du være godt rustet når du møter moder jord på hennes hjemmebane. 

 

Ta også en titt på vår blogg for tips og inspirasjon til hvordan du bør kle deg i fjellet. 

 

Vanntett turbukse

Er du ute etter en vanntett bukse har du kommet til riktig sted. Våre vanntette bukser med bukseseler passer både til herre og dame. De er også tilgjengelig i forskjellig størrelse og pris. Våre vanntette bib bukser passer også utmerket som fiskebukse.  

Hos Skitt Fiske finner du et bredt utvalg av turbukser fra kjente merkevarer som MoveOn, Tufte, Patagonia med flere.