397976 397976

Kinetic DryGaiter vadepakke

Vader, gummisko og studs

Varenr: 234433
1 699,-Kampanjepris
3 069,-Ordinær pris
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Kinetic DryGaiter II vadebukse

Kinetic Drygaiter II St. Foot – Ultralette og komfortable vadere fra Kinetic. Her får du en stabil og lett vadebukse til en rimelig penge. Disse vanntette vaderne kombinerer en lett overdel med en 100% vanntett og pustende membran. Denne holder deg tørr og slipper ut fukt, over og under vann. Takket være et sterkt ytterstoff, vil vaderne bli fleksible og holde i flere sesonger. Gode grusbeskyttere.

  • 100% vanntett og pustende membran
  • Neoprensokker
  • Brystlomme med glidelås
  • D-ring på ryggen for håv eller annet utstyr
  • Med beltefeste og vadebelte

  •  

    Kinetic RockGaiter II vadesko

    Kinetic RockGaiter II Wading Boot Gummi – Vadesko for krevende forhold. Skoene er holdbare og slitasjesterke, og er polstret for ekstra komfort. Med en ypperlig passform, og støttet opp av en god innersåle, kan du stå en hel dag i vannet. Det er lett å stramme skoene, og festepunktene er sterke og gode. Tommelgrep på hælen og dreneringshull på siden, er praktiske detaljer som gjør bruken enklere. Gummisålene sikrer deg et godt grep på gjørmete grunn og sleipe myrområder.

     

    Kinetic Spike Kit


    Kinetic Spike Kit – Kinetics pigger er laget for å et ekstra godt feste på begrodde steiner og andre glatte overflater. Den harde ståltuppen gir et sikkert grep, og lar deg gå trygt med faste skritt. Enkel å montere. 30-pack.

    Tilpass
    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Support