432070 432070 432070 432070 432070 432070 432070 432070

Helinox Savanna Chair Coyote/Black

Stol med høy rygg og bredere sete

Varenr: 245741
2 599,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Helinox Savanna Chair er en superlett og kompakt stol med en høyere rygg for ekstra støtte og enda bredere sete enn de andre Helinox stolene for maksimal komfort. Bygget på samme ide som Chair Zero, en ultralett, kompakt stol som kan være med hvor som helst. Savanna stolen er et meget godt valg for aktiviteter der vektsparing er viktigst, men en deilig komfort teller like mye.

 

 • Helt utrolig komfortabel og lett stol med bredt sete
 • Veldig god høyde på ryggstøtten
 • Lett å sette opp og lett å pakke sammen

 

Den høye ryggen på Savanna Chair har en polstret tverrstang og gir en behagelig hvile for hodet. For ekstra komfort vil en nakkestøtteklaff romme en pute eller det valgfrie Air and Foam-hodestøttetilbehøret. Klaffen festes til baksiden av seteryggen med borrelås og vil hjelpe å holde på plass eventuell polstring som er plassert under den.

 

Savanna Chair har polstrede armlens "vinger" på setesidene som gir en komfortabel måte å hvile armene på og har to koppholdere på sidene.

 

Stolen kan også brules som gyngestol dersom man monterer på gyngeskinnene som kan kjøpes som tilbehør.

 

Uovertruffen komfort pr. gram

Den lette vekten og pakkbarheten gjør denne stolen lett å bære med seg og gir raskt en ny dimensjon av komfort på alle dine eventyr uansett om det er på speiderlir, fisketur, jakttur, på tur i skjærgården eller for å se fotballkamp med barna på løkka.

 

Helinox rammer

Helinox-rammer er laget av en avansert høyteknologisk DAC aluminiumslegering som tilbyr den perfekte blandingen av styrke og minimal vekt. Denne spesiallegeringen er en høyere spesifikasjon enn aluminium av flykvalitet og går gjennom over 70 produksjonsprosesser fra råemne til ferdig stangseksjon.

 

Fester og skjøter

Stangfestene og skjøtene er laget av høystyrke, fiberforsterket Nylon 66. Skjøtekomponentene er pesialdesignet og er støpt av høystyrke nylon. Dette gir en solid og sikker tilkobling for solid komfort og enkel montering.

 

Slitesterke stoffmaterialer

Tekstiler og stoffer av førsteklasses kvalitet er kombinert med forsterkede paneler og robuste sømmer, og skaper stoler, barnesenger, bord og bærevesker som yter over mange års regelmessig bruk.

 

Design-drevet

Kreativitet og design er kjernen i Helinox og de er opptatt av å skape nye design som reflekterer merkevarens DNA, samtidig som de enkelt beveger seg mellom kulturer og bringer dem sammen – Dette kan være å blande sammen by, mote, musikk og friluftsliv. Helinox presser hele tiden på for å fremme og utvikle designestetikken til turmøblene sine. Formen er særegen, og fargene og stoffene er nøye utvalgt og unikt designet for å skape unike produkter.

 

Tekniske detaljer

 • Høyde: 112cm
 • Bredde: 65cm
 • Lengde: 80cm
 • Vekt: 1,79 kg
 • bærekapasitet: 145kg
 • Garanti 5 år
 • Pakkstørrelse: 16x15,5x54,5cm
 • Vekt med futteral: 1,9 kg

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support