437845 437845 437845

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX Black 44

Varm og slitesterk jaktstøvel

Varenr: 247657
2 874,-Kampanjepris
4 599,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Härkila Driven Hunt GTX-støvlene er en forbedret utgave av Driven Hunt-støvlene og blant de varmeste jaktstøvelene i sortimentet vårt. De er laget av et slitesterkt og kraftig, men likevel smidig kvalitetslær, og den gjennomtestede, vanntette GORE-TEX-membranen isolerer godt.

 

  • 12-tommers skaft
  • Fullnarvet lær
  • Vibram Aftersky-yttersåle med godt grep
  • Sølebeskyttelse hele veien rundt foten

 

Støvlene er dermed velegnet til posterings- og drivjakt når temperaturen faller et godt stykke ned på den blå siden. Det høye skaftet gir ikke bare støtte og varme, men betyr også at støvlene egner seg for bruk i løssnø og myrområder.

 

Støvlene er utviklet og produsert i Europa med en kvalitet Härkila trygt kan gå god for. Slik tilfellet er med alle våre sko og støvler, leveres de derfor med to års garanti i tilfelle du, mot formodning, skulle finne material- eller funksjonsfeil. På grunn av det tykke fôret bør du kjøpe dem en størrelse større enn du vanligvis bruker.

 

Driven Hunt GTX-støvlene veier ca. 930 gram per støvel og er laget av ekte kjernelær av høy kvalitet. De har et ekstra høyt skaft (12 tommer / 30,5 cm) og normal lest. Den vanntette GORE-TEX Duratherm Kelvin-membranen har et innebygd isolasjonslag som gjør støvlene spesielt godt egnet til vinterjakt.

 

Under produksjon tester Härkila samtlige støvelmembraner i vannbad for å forsikre oss om at de er vanntette. For å være helt trygge på at membranen holder optimal kvalitet, tar Härkila i tillegg stikkprøver i form av en halvtimes sentrifugetest på 5 prosent av den samlede støvelproduksjonen.

 

Støvlene har halvstive Vibram® Aftersky Ice Trek-kvalitetssåler, som er utviklet spesielt for å gi godt fotfeste på glattisen. En støtdempende mellomsåle gjør dem behagelige å gå langt i. Tå- og hælpartiet, der slitasjen gjerne er størst, er forsterket med et ekstra slitesterkt materiale. I tillegg har støvlene fått forsterkede sømmer og en forbedret passform.

 

Gore-Tex

Vanntett, vindtett og pustende membran av svært høy kvalitet.

 

Vibram Icetrek

Gummiblanding som sikrer en optimal overflate grep selv på svært kalde, isete og snødekte flater.

 

Genuine Leather

Varm, slitesterk og pustende naturprodukt

 

Type av aktivitet

Drivjakt, Jakttårn, Smygjagt

 

Materialer

Vekt: 930 g 1/2 par i størrelse 43

Fotseng: Ny støpt fotseng som gir støtte til foten og sikrer god komfort

Overdel: Fullnarvet lær

Fôr: GORE-TEX insulated comfort 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support