367831 367831

Härkila Kamko fleecejakke L

10-års jubileum, Rustique/Hunting Green

Varenr: 224428
2 849,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Kamko 10 Year Anniversary-fleecejakken er laget i anledning tiårsjubileet for Härkilas mest populære fleecejakke.

 

Vendbar fleecejakke med vintett og pustende Gore Windstopper membran, radiolomme og fire romslige frontlommer. I brun/rød fargekombinasjon som sørger for økt synlighet ved behov.

 

Härkila begynnte med vendbare fleecejakker produsert i windstopper for en rekke år siden, og de ble raskt populære blant hundeførere som i mange tilfeller behøver klær som synes. Kamko er en videreutvikling der passform og lommer er forbedret. Kamko leveres i fargekombinasjonen brun/rød, og den er helt lydløs og vindtett! Helt umulig ikke å elske!

 

 

Best i test i Villmarksliv Nr.1 2013

Fleece med Windstopper fra Gore. Veldig god passform, og sitter godt på kroppen. Den har fire store lommer i front, samt en lomme på armen. Jakka er vendbar. Lommer tilgjengelig på begge sider. Kan strammes med strikk i nedre kant. Holder både vind og regn ute, og den puster godt under høy aktivitet.

 

 

Best i test i TV2 Testbasen 15.09.12

Jakka er av fleece med Windstopper fra Gore, og har veldig god passform. Den sitter godt på kroppen og har fire store lommer i front, samt en lomme på armen. Jakka er vendbar, brun på en side og rød på den andre siden. 

 

 


 

 

 

 

Spesifikasjoner:

  • Vindtett

  • Lydløs

  • Radiolommer

  • Vendbar

 

 

Fleece fra Härkila

Fleece fra Härkila er en fullendt forening av teknikk og funksjonalitet. Det benyttes kun markedesledende materialer og membraner slik at du er sikret de mest pustbare, vindtette, vanntette, strekkbare og komfortable fleeceplaggene til jakt.

 

 

Härkila varenummer: 130100160

Tilbehør
Support