366252 366252 366252 366252

Härkila Roebuck Hunter Sneaker 48

AXIS MSP® Forest Green

Varenr: 223910
2 199,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 9 dager)
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Roebuck Hunter Sneaker er et par svært fleksible og lette jaktstøvler til smygjakt. Målet var å lage et par støvler som gjorde det mulig å bevege seg så lydløst som mulig. Vi samarbeidet derfor tett med erfarne buejegere da vi utviklet disse støvlene. Støvlene har vanntett HWS-membran.

 

 • 6 tommer
 • Spesialprodukt for smygjakt
 • HWS-stretchmembran
 • Overdel av elastisk mesh
 • Ekstra fleksibel yttersåle
 • Full Stretch
 •  

  Roebuck Hunter Sneaker veier kun 414 gram per støvel og er laget av et elastisk materiale som sitter tett rundt foten. Det føles litt som å ha på seg et par tykke sokker. Støvlene er forsterket med slitesterkt semsket skinn og har et unikt snøresystem som gir en tett og god passform ved anklene. De smidige sålene gir god føling med underlaget, men har samtidig så god demping at du ikke blir sliten i føttene selv om du har på deg støvlene hele dagen. Roebuck Hunter Sneaker er dessuten utstyrt med en vanntett HWS-membran (Härkila Weather System®).

   

  Teknologier

  HWS - Härkila Weather System er et membran system spesielt designet for jakt. Vanntett, vindtett, lettvekt, pustende og lydsvakt.

   

  AXIS MSP - AXIS MSP®-kamuflasjen er utviklet etter synet som hjortevilt som elg og rådyr har, og vil bidra til å holde deg usett av dyrene da den bryter opp siluetten av et menneske. Et unikt mønster. Härkilas AXIS MSP®-kamuflasje er et av de mest grundig testede kamuflasjemønstrene på markedet. MSP står for Multi Season Pattern, noe som betyr at kamuflasjen er designet for å være effektiv for en rekke forskjellige terreng på forskjellige tidspunkter av jaktsesongen.

  AXIS MSP®-kamuflasjen er designet Det unike mønsteret er designet rundt to akser. Det første aksemønsteret etterligner bakgrunnsvegetasjonen og forhindrer oppdageslen av deg som jeger. Det andre bryter opp omrisset og siluetten din som jeger og forhindrer at dyrene ser deg som en potensiell fare. Denne kombinasjonen lar deg komme nærmere innpå dyret - og gir deg de viktige ekstra sekundene når det teller. 

   

  Egenskaper

  Vekt: 414 g ½ par, eur. str. 43
  Lest: normal passform
  Sålesystem: Roebuck Hunter
  Type sålesystem: ekstra fleksibelt
  Gelenk: ingen
  Fotseng: Essentials
  Overdel: semsket skinn / elastisk mesh
  Fôr: HWS® stretchmembran

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Support