433222 433222

Guideline Stoked Tohåndspakke 14' #9/10

Guideline Favo 8/10

Varenr: 246123
4 999,-Kampanjepris
5 898,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Stoked tohånds fluestang laksepakke, perfekt sett for deg som vil prøve fluefiske etter laks eller om du trenger et reserve sett.

 

Fluesnelle

Guideline Favo fluesnelle. Guidelines mest prisgunstige fluesnelle er en komplett serie med individuelt tilpasset design for ørret, sjøørret og laksefiske. Bremsesystsemet er jevnt, nøyaktig og velprøvd over mange år.

Disse høyteknologiske snellene har fått sitt design inspirert av deres premiumsneller Fario LW og Vosso. Guideline har gitt hver snellestørrelse unike egenskaper som passer best for deres tiltenkte bruksområde. En del av designet er såpass spesielt at det kan kun oppnås ved formstøping. Snellene er laget med høy presisjon og CNC behandlet før den endelige finishen er lagt på.

Bremsen er jevn og består av et velprøvd, solid bremsesystem som fungerer perfekt selv om det ikke er helt vanntett. Normalt vedlikehold kreves når snellene brukes i saltvann. FAVO kommer i tre modeller som dekker fisket fra lett ørretfiske med enhåndsstenger til tyngre tohåndsfiske etter laks. Snellene i #7/9 og #8/10 størrelsene har samme solide konstruksjon som Vosso med hel ramme for å unngå at tynn skyteline kiler seg mellom spole og snellehus.

 

Sveiveretningen er lett å endre og tar bare et par minutter.

 

Modell Kapasitet (eksempel) Diameter Vekt
Favo #810 230 yds/30lbs backing + #9/10 klump 64mm(inner) - 102mm(ytter) 217g

Fluestang

Guideline Stoked tohånds fluestenger er innstegsmodellen som tar dette nivået til nye høyder takket være topp moderne produksjonsteknologi og betydelige miljøhensyn i valg av komponenter og selve produksjonsprosessen.

Stoked tohåndsstenger tilbyr enestående kvaliteter og egenskaper for prisen. Disse fluestengene er bygget med samme bemerkelsesverdige finish som enhåndsstengene, utvilsomt de letteste stengene i dette prispunktet. Stoked har middels rask aksjon med en bøyningskurve som godtar mange nybegynnerfeil i kastingen og dessuten gir deg veldig god følelse- og forutsigbarhet i kastingen. Sammenliknet med Elevation fluestenger, har Stoked litt lavere modulus karbon: 24T/30T/36T mot 36T/40T. Dette gjør stengene veldig lettkastet og du kommer lett i kontakt med alle delene i stangen. Stoked tohåndsstenger fungerer godt med alle typer klumper og liner beregnet for tohåndsstenger, se våre anbefalinger på hver modell.


Stoked fluestenger har det siste innen material- og produksjonsteknologi, det gjør det mulig å bygge stenger i dette segmentet som hittil ikke har vært mulig. Stoked har mange av de samme, mer miljøvennlige komponentene som finnes i Elevation stengene. For 2021-sesongen har vi oppgradert ytterligere med mer miljøvennlige stangringer som er rustfrie med pulverlakkert mørkgrå finish. Mest bærekraftige alternativ, med tilstrekkelig hardhet uten giftig krom som inneholder bly. Stangtrekk og tube består av polypropylen og resirkulert polyester.

 

Høydepunkter:

 • Klingene er transparent olivengrøn metallic.
 • Korkhåndtak uten gummi-innlegg, dette reduserer bruken av epoxy i håndtakene.
 • På alle surringer er det brukt en epoxycoating med svært liten konsentrasjon av skadelige kjemikalier. Testet og godkjent som et topp produkt med lavt miljøavtrykk. Dette gir bedre arbeidsforhold for de som setter stengene sammen og reduserer risikoen for helseplager til et minimum.
 • Ringene er rustfrie med en pulverlakkert mørkgrå finish. Mest bærekraftige alternativ, med tilstrekkelig hardhet uten giftig krom som inneholder bly.
 • Stangtrekk og yttertrekket på stangtuben er laget av resirkulert polyester levert av REPREVE™.
 • Stangtubene er laget av resirkulerbar Polypropylen (PP) som er lettere og har 20% lavere diameter enn standard PVC tuber. Dette gir besparelser på plass og fraktkostnader i alle ledd. PP har meget god holdbarhet og lar seg smelte om til pellets slik at det er gjenbrukbart til å lage nye varer.
 • Alle modeller er 4-delte.

 

 • Stoked DH #9/10 14'
  Ønsker du en tohånds fluestang til alt laks- og sjøørretfiske uten å sprenge budsjettet så er dette modellen! Denne stangen takler alle typer elver, er velbalansert og lettkastet med kjapp/presist tilbakeslag som gjør kastingen uanstrengt og morsomt. Toppdelen har en flott balanse i stivheten som tilgir mye kastefeil og håndterer tyngre synkeliner meget bra. En kjempestang for både nybegynnere og de som har holdt på en stund. Vi anbefaler følgende liner til Scandi/Spey: 3d Compact 37gram, 3D+ i klasse 9/10, 4D Compact Multi Tip med 29g body og 12ft 9g tips. Den originale 4D body'en i 26/29g med 4D 15fots tipper i 9g fungerer også perfekt. For Skagit stil kasting anbefaler vi 4D 32g body (også 35g!) med 12/15 fots 4D tipper i 9gram.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kinetic Fishing Accessories Kit 3 deler!
Kjøp
20%
103,-
129,-
20+
Support