395276 395276 395276 395276 395276 395276 395276

Guideline HD Sonic Zip Wader ML

Graphite/Charcoal

Varenr: 233536
6 499,-
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Guideline HD Sonic Zip Wader er en vadebukse laget med ekstra høyde, sterke materialer og et rent design, for å tåle de tøffeste og mest krevende forhold en fluefisker utsettes for.

En smart kombinasjon av både glidelås foran og vertikalt justerbare seler (Elevator™), gir god komfort og flere muligheter for ventilasjon. Ved å åpne de 3 hengslene på Elevator™ selene, kan du enkelt gjøre vadebuksen om til en hoftevader. Perfekt på varmere dager eller når du er på fottur. HD Sonic Zip Wader er laget i et solid-, slitesterkt materiale med gode pusteegenskaper. Formsydde ben og en ny skrittkonstruksjon gir vaderen meget god bevegelsesfrihet. Buksa har et rent design med kun de mest nødvendige lommene, intet mer intet mindre. Kombinasjonen mellom Guideline´s mest slitesterke 4-lagsstoff fra livet og ned og et lettere, fleksibelt og pustende 3 lagsstoff i overdelen, gir deg den perfekte løsningen for et aktivt fluefiske. Den vanntette TIZIP® glidelåsen foran gir fleksibilitet og gjør det enklere å komme seg inn og ut av vadebuksa. To høye horisontale, men lett tilgjengelige lommer og en beskyttet innerlomme, alle med vannavisende YKK AquaGuard®-glidelåser. Vær oppmerksom på at lommenes glidelåser ikke er 100% vanntette og egnet for oppbevaring av mobiltelefoner og annet elektrisk utstyr.

Ved å ta i bruk plantebasert Yulex® Naturgummi og en kalksteinbasert gummisåle med høy tetthet og slitestyrke, er Guideline´s formsydde, Comfort Plus™ sokker, de mest miljøvennlige og funksjonelle på markedet. Dette i kombinasjon med fleksible og godt tilpassede Yulex® naturgummi grusbeskyttere, får du god beskyttelse mot grus og sand som kan ta seg inn i vadeskoene under lange fiskedager.

Produktdetaljer


 • Ekstra høyde for dypere vading.
 • Sveisede Ultrasonic sømmer (uten bruk av nål og tråd). 
 • Vertikalt justerbare Elevator ™ seler for omgjøring til hoftevader.
 • TIZIP® MasterSeal vanntett glidelås i front for enkel av- og påkleding.
 • Høyt plasserte lommer og innerlomme med sprutsikker YKK AquaGuard® glidelåser.
 • Justerbart hoftebelte i nylon med valg av høy/lav posisjon.
 • Ny skrittdesign for økt bevegelighet og kvalitet.
 • Formsydde knær for maksimal bevegelighet og komfort.
 • Miljøvennlig Yulex® naturgummi grusbeskyttere med krok for feste i vadesko.
 • Comfort Plus™ sokker med god passform som eliminerer brett og krøll i vadeskoen.
 • Sokker med en slitesterk, kalkbasert høydenistet såle fro maks slitasje.
 • Innerlomme med YKK AquaGuard® vannavvisende glidelås.
 • Egen oppbevaringspose inkludert.
 •  

  CLEAN-ALL-THE-WAY PRODUKTRAPPORT
  Vaderen er laget av sterke og holdbare materialer for å sikre lang levetid. Ytterstoffet er laget i resirkulert nylon. Spenner og mange av komponentene er bluesign® sertifisert av tredjepart. For å redusere bruken av petroleumsbasert neopren, brukes Yulex® naturgummi fra FSC-sertifiserte Hevea-gummitrær i sokkene og grusbeskytterne. Yulex® naturgummi reduserer utslipp av karbondioksid med opptil 80% sammenlignet med petroleumsbasert neopren. Resirkulert polyester lamineres deretter med vannbasert lim på begge sider av gummien. Dette er et langt bedre valg for miljøet sammenlignet med industrielt neopren. Sålen på sokken krever en gummi med ekstrem tetthet. Her er en kalksteinbasert gummi den beste kombinasjonen av ytelse og holdbarhet, samtidig som vi tar bedre vare på planeten vår. Dette materialet bruker kalsiumkarbonat fra kalksteinsedimentære bergarter for å danne kloroprengummipips. De smeltes, tilføres og bakes i skumlegemer før de blir skåret til riktig tykkelse. Guideline HD Sonic Zip vadere er et 100% fluorkarbonfritt produkt.

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Support