393519

Børstemark Hot Orange/Black

Kvalitetsfluer fra kjente leverandører

Varenr: 232951
70,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Imitasjon av Børstemark som er populær mat for all fisk som lever i sjøen, dette er en viktig flue fra januar til april. Børstemarkene er mest tilgjengelige for fisken i tidsrommet februar-april når de svermer/parrer seg. Tidspunktet for svermingen er gjerne knyttet til rett temperatur i vannet sammen med fullmåne. Mange sier det skjer rundt 7-10 grader i mars måned.

Fluemønsteret du får her er laget med dubbing av african goat som er et ganske transparent naturmateriale med samme glans som selull. Kulehodet er av messing for å gi flua en viss tyngde samt tilføre litt jiggende gange uten å bli for tung/stupe for brått.  Den spunnede kroppen er forsterkert med PE Multifilament og du kan bytte ut kroken da denne er tredd på i en løkke i enden. Lengden på flua er 7cm som vi menter er spot on til en rekke arter børstemark. Fisker du både i salt- og ferskvann så kan du med fordel prøve ut flua i vann hvor fisken beiter aktivt på igler.

  • Børstemark Purple/Black er flott som kvelds-/silhuettflue og for fiske på områder med mørkere bunn av steiner, tang og tare.
  • Børstemark Hot Orange/Black er en super farge for fiske på områder med lysere bunn med sand, mudder, alger og gress.
  • Børstemark Black er en allround farge som passer godt til fiske om natta da de svermer og på områder med mørkere bunn med steiner, tang og tare.

 

 

Tilbehør
Andre kjøpte også
Support
393519