391033 391033 391033

Guideline Fario NT8 9' #4

Enhåndsstang, Half Wells Grip

Varenr: 232124
6 999,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline Fario NT8 er den beste kombinasjonen av fiske- og kasteegenskaper. Stengene er laget med Silica Nano forsterkningsteknologi som gir deg kompromissløs følsomhet, styrke i klingen og linekontroll på alle lengder.

 

  • Spesialdesignet Half Wells håndtak i Super Grade Portugisisk kork.
  • To forskjellige modeller: 9´ #4 og 9´ #5.
  • Karbongrå klinge med sateng finish.
  • Lettvekts Titanium-anodiserte enbente ringer.
  • Fuji KW linefører ring.
  • Snellefeste i aluminium med innlegg som simulerer grafitt strukturen i stangen.
  • NT8 stenger blir levert med Air Mesh stangtrekk og lettvekts stangtube.

 

Fario NT8 er bygget med Silica Nano-resin forsterkningsteknologi som reduserer vekten på stangen og øker styrken på karbonfibrene. Klingen består av IM8-46T High Tensile karbon som vi har designet til å gi en aksjon som rett og slett har vært utenkelig fram til nå.

 

I disse stengene får du full pakke med egenskaper som er perfekte til et allsidig ørretfiske med alle typer over- og underhåndskast. Stengene er svært lette i hånden, presise med rask tilbakeslagshastighet og er nesten uten etterslag.

 

Bøyningskurven er trekvart dyp med herlige progressive egenskaper som gir deg optimal følsomhet på både korte- og lange kast.

 
Stangaksjon og linehastighet påvirker utrulling av line og overslag av fortommen. Stenger som er for raske og stive har en tendens til å ikke kunne slå over lange fortommer skikkelig med delikate presentasjoner.

 

Fario NT8 er finfiske stenger "par excellence" for sofistikerte ørretfiskere som vet at feilmarginene er små når kresen, stor ørret vaker! Fario NT8 passer for et bredt spekter med kastestiler og oppleves som både- lettkastet og tolerant.

 

Stengene i klasse 4 og 5 har fantastiske finfiske egenskaper for allround nymfe- og tørrfluefiske ned til de tynneste fortommer.

 

Detaljer på alle modellene av Guideline Fario NT8 med Half Wells Grip

Modell Lengde Klass Vekt Deler Rek. Klumpevekt
Fario NT8 904 - Half Wells 9' #4 76 g 4 9-11g / 140-170 grains
Fario NT8 905 - Half Wells 9' #5 80 g 4 11-13g / 170-200 grains

 

Fario NT8 er den beste kombinasjonen av fiske- og kasteegenskaper. Stengene er laget med Silica Nano forsterkningsteknologi som gir deg kompromissløs følsomhet, styrke i klingen og linekontroll på alle lengder. De to letteste modellene kommer med half- eller full wells grep. 25-års garanti til første eier.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support