391111 391111 391111

Guideline Laxa 2.0 Vadepakke

Laxa 2.0 bukse og sko

Varenr: 232150
3 499,-Kampanjepris
4 598,-Ordinær pris
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Laxa Wader 2.0

Laxa Wader 2.0 er Guideline´s bestselger som gir deg mest valuta for pengene. Buksene er laget av et solid 4-lags nylon stoff med deres Sidewinder™ design som gir meget god passform og bevelgelsesfrihet.


Laxa 2.0 vadebukser er laget av et solid 4-lags nylon stoff med en membran som tåler en vannsøyle på 20000mm og fuktransport på 5000g/m2/24timer. En miljøvennlig impregnering uten PFOA sørger for at skitt og vann effektivt støtes vekk fra ytterstoffet. I tillegg til god passform og bevegelsesfrihet, har deres Sidewinder™ design ingen utsatte sømmer på innsiden av bena som er utsatt for å gnisse skader på buksene.


Laxa 2.0 har to store brystlommer med mesh i front og solide vertikale glidelåser. Bak lommene er det varmelommer foret med fleece. Justerbare seler og elastisk vadebelte sørger for gode tilpasningsmuligheter, beltehempen bak har to ulike høyder.

 

  • Grusbeskytterne er laget i et solid stoff med gummiforsterkede stretch bånd.
  • Neoprenesokker av høy kvalitet som ikke komprimeres under trykk og har utmerket passform med høyre/venstre skåret snitt.
  • Laxa 2.0 kommer i 11 størrelser fra XS til XXXL.
  • Fargen er mørk grå (graphite) med matchende seler, belte og sokker.

 

Farge Granite
Pusteegenskaper 5000
Stoff 4-layer Nylon Taslan
Vannsøyle 20000

 

 

Guideline Laxa 2.0 Wading Boot Felt

Laxa 2.0 er en oppgradert versjon av Guideline´s mestselgende vadesko med nye designelementer og fargebruk. Lett, komfortabel, slitesterk og raskt tørkende. Helsydd filtsåle for økt slitestyrke. Fullstendig uten PFC og annen miljøskadelig DWR behandling.

Laxa 2.0 er en oppdatert versjon av Guideline´s tidligere modell med helsydd filtsåle og nye designelementer. Brown Olive eksteriør og Burnt Orange for og innside. Forgjengeren hadde detaljer i PVC-lær som nå er erstattet med mer miljøvennlige alternativer. Vadeskoen er helt uten skadelige fluorocarboner (PFC). For å minimere det økologiske avtrykket ytterligere leveres skoene i esker av resirkulert papir. Filtsålen er sydd hele veien gjennom innersålen for maksimal holdbarhet.

 

Fremre delen og hælpartiet har et tynt lag med forsterkninger som øker holdbarheten og stiver opp slik at de beholder formen ved mer krevende vading i dypt vann. Dette gjør også at framdelen beholder formen bedre ved høyt trykk slik at man ikke så lett fryser på beina. Nedre delen av skoen har gummiforsterkninger for å stå imot slitasje og skarpe steiner etc. Mellomsålen av EVA øker komforten og gir god støtdemping når du går på hardt underlag. En romslig pløse og kraftige nylonhemper gjør det raskt- og enkelt å ta på og snøre skoene. De øvre spennene er av metall som gjør det enklere å dra til rett motstand, på ankelens bakside er det enn solid nylonwebbing som gir godt grep når skoen trekkes på.

 

Passformen er en forholdsvis bred skandinavisk lest. På grunn av sin lave vekt og raskt tørkende egenskaper så er LAXÀ også en utmerket sko for fiskere på reisefot. En klassisk filtsåle gir en vadesko bra grep på mange ulike underlag, det beste alternativet på glatte, store steiner i elva og i strandsonen på kysten. Laxa 2.0 med filtsåle veier 900 gram pr par i størrelse US 10. Kommer fra 39-48 EUR og 6-15 US.


  • Ingen bruk av PVC
  • Helsydd filtsåle
  • Helt uten fluorocarboner (PFC)
  • Innvendig forsterkningslag i fremre og bakre delen
  • Gummiforsterket i nedre del
  • Godt polstret pløse og komfortabel mellomsåle av EVA
  • Lette, behagelige, solide og raskt tørkende

  • Tilpass
    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Andre kjøpte også
    Support