393444 393444 393444 393444 393444

Gränsfors Bryne keramisk slipesten

Bryne for øks, kniv mm

Varenr: 232926
449,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Gränsfors Bryne består av keramisk slipemiddel med en kornstruktur som er utviklet for å imøtekomme behovet for grov og fin sliping til økser og kniver. Den grove siden har en kornstørrelse på 180 for å fjerne større bruks- og slitasjeskader, og den fine siden har en kornstørrelse på 600 for finsliping.

 

Kornstrukturen gjør steinen både slitesterk og seig. I motsetning til naturstein kan en keramisk slipestein fås med en mer nøyaktig kornstørrelse. Steinens form er rund og flat med avrundede kanter for å gi en jevn overgang. Den fine siden utgjør 2/3 av tykkelsen, siden den siden vanligvis brukes og slites mest. Steinen brukes vanligvis med vann, men kan også brukes tørr.

 

Brynen har et beskyttende gummideksel som sikrer en trygg og god oppbevaring eller transport når du tar den med deg ut i feltet.

 

Gränsfors Bruk har tre forskjellige slipeprodukter som er relativt like hverandre. Bryne, diamantfil og bryne av naturstein. Den største forskjellen mellom disse produktene er materialet, men også kornstørrelse (grovhet) og produktform varierer. Hvilket produkt som skal velges, avhenger av personlig preferanse.

 

Størrelse og vekt

  • Diameter: 57 mm
  • Vekt: 160 gram

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support