441213 441213 441213 441213 441213 441213 441213 441213 441213 441213 441213

GP XPLOR PHR19 hodelykt

1200 Lumen

Varenr: 248777
907,-Kampanjepris
1 295,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

GP Xplor PHR19 hodelykt 1200LM

Den tøffeste hodelykten tilpasset de tøffeste situasjoner. To linser med fire lysinnstillinger hver gjør det mulig å optimere lysbildet med en lysstyrke på opptil 1200 lumen. I tillegg til dette er den utstyrt med turbo, SOS og Beacon.

 • Kompatibel med både oppladbare batterier og engangsbatterier (1 x 18650 Li-ion inkludert)
 • Justerbart lampehode i 160 grader
 • Turbo, SOS og Beacon
 • Leveres med hjelmfeste


  GP XPLOR PHR19 hodelykt er lampen for deg som har tøffe krav. Lysstyrken er på totalt 1200 lumen og lyser enkelt opp mørket i opptil 110 meter. Kombinasjonen av to linser lar deg regulere frontlys- og fokusfunksjonene separat for å skape det optimale lyset for hver enkelt oppgave. Med 100 grader bred spredningsvinkel og muligheten til å vinkle lampehodet 160 grader vertikalt, kan du enkelt justere lysbildet, selv om du har på deg hjelm eller hatt. Hodelykten er IPX8-klassifisert, noe som betyr at den er vanntett selv under trykk og kan derfor senkes i vann uten å bli skadet. Lampehodet er laget helt i slitesterk aluminium og er meget robust, så det tåler støt og fall fra opptil 1,5 meter. Med en batterilevetid på opptil 38 timer er dette den perfekte hodelykten for deg som elsker villmarken eller har et krevende yrke. Dette er en hodelykt som er utviklet for å være så brukervennlig som mulig og har strømindikator som viser batterinivå, aktiv overopphetingsbeskyttelse og låsefunksjon som hindrer at lampen slås på ved en feiltakelse. Selv om GP XPLOR PHR19 kommer med et oppladbart litium-ion-batteri, er det kompatibelt med både oppladbare og engangsbatterier. Dette for at du aldri skal gå tom for batteristrøm og lampen ikke kan brukes. Leveres med et slitesterkt hjelmfeste som gjør at lampen kan festes til sykkel-, klatre- eller arbeidshjelmen.


  Dynamiske lysinnstillinger
  XPLOR PHR19 er en kraftig hodelykt for alt fra eventyrere og turgåere til profesjonelle. Med to høykapasitetslinser gir den en lysstyrke på opptil 1200 lumen som trenger gjennom mørket i en avstand på opptil 110 meter. Den har 4 lysstyrker per objektiv samt funksjoner som turbo, SOS og Beacon, for å håndtere selv de mest utfordrende situasjoner. Ettersom den er utstyrt med både frontlys og fokuslys (spot og elv), lyser den opp både små og store områder.


  Bygget for de tøffeste situasjoner
  Det slitesterke og robuste aluminiumshuset gjør det motstandsdyktig mot støt og fall på opptil 1,5 meter. Kombinert med at den er IPX8-klassifisert og derfor vanntett selv under trykk, er GP XPLOR PHR19 den perfekte partneren for eventyret. Batterilevetiden på opptil 38 timer betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at lampen skal lades ut, og skulle den gjøre det, vil den bli fulladet igjen på mindre enn 3 timer via USB-C-porten.


  Kan brukes på toppen av hjelm eller lue
  Med 100 grader bred spredningsvinkel og muligheten til å vinkle lampen 160 grader vertikalt, vil lyset alltid kunne rettes akkurat dit du vil ha det. Dette gjør at du kan bruke hjelm eller lue under hodelykten, lyset vil fortsatt være optimalt.


  Intelligente funksjoner
  GP XPLOR PHR19 er en hodelykt med funksjoner som skal gjøre det enklere for deg som bruker. Utstyrt med aktiv overopphetingsbeskyttelse, beskyttelse mot over- og utlading av batteriet samt en låsefunksjon som forhindrer at lampen slås på ved et uhell i lommer eller vesker, kan du alltid føle deg trygg. Den har også en intelligent minnefunksjon og batteriindikator, alt for å være det perfekte sidekicket på alle dine eventyr.


  Velg batteriet som passer deg
  XPLOR PHR19 er kompatibel med både engangslitiumbatterier (CR123A) og oppladbare Li-ion 18650-batterier, slik at du kan velge det som fungerer best for deg. Å kunne bruke CR123A-batterier gjør det også mulig å bruke hodelykten under ekstreme værforhold med temperaturer ned til -40 °C.

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support