441034 441034 441034 441034 441034

G. Loomis NRX+ Spey & Switch 13'3" #7

Tohånds fluestang 4-delt

Varenr: 248718
10 079,-Kampanjepris
12 599,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

G. Loomis NRX+ Spey & Switch er stenger som passer spey-fiskere som fisker i alle fire sesonger og som møter en horde av vanskelige hindringer. Alt fra villt varierende vannstand, grumsete eller klart vann og vekslende vindretning er bare noen av de kjente faktorene som tohåndskastende fluefiskere regelmessig må overvinne. Det er vanskelig nok å lykkes med å skape det perfekte kastet under perfekte forhold.

 

  • Hard krom stangringer
  • Titanium SiC stripper guider
  • AAA klasse kork topp- og bunn-håndtak
  • Spesialtilpasset snellefeste i aluminium
  • Aluminiumsstangrør med stoffstangpose
  • Håndlaget i Woodland, Washington, USA

 

Ta kontroll, og erobre vanlige variasjoner med finbalansert fiskeutstyr laget for å forsterke effektiviteten i under varierende fiskeforhold.

 

Uavhengig av snøresystem som brukes, ble disse tilpasningsdyktige aksjonene på NRX+ utviklet for å øke ytelsen, forbedre sportsfiskerens egenskaper og maksimere fleksibiliteten. Dette er G.Loomis sin mest avanserte konstruksjon til dags dato, gir NRX+ SPEY kraften, snørehastigheten og stabile løkker i kastene som forventes av moderne tohåndsstenger, uten å gå på bekostning av "følelse" og finesse gjennom hvert trinn av kastet.

 

Dynamisk Recovery Technology

Dynamic Recovery Technology er et system med flere elementer. Loomis sin helt nye Mega Modulus+ grafittmatrise og GL8-harpikssystem, kombinert med bransjens mest avanserte sammensatte konstruksjonsprosess, skaper tydelige aksjonr med jevn, rask gjenninnhenting.

 

Nøkkelen til å oppnå disse ytelsesegenskapene er en ny tankegang om Multi-Taper Design-teknologien til G. Loomis. Tradisjonelt brukt for å forbedre holdbarhet og kastevekt, utviklet G. Loomis designteam en metode for å bruke en lignende prosess for å forbedre de lastebærende egenskapene og effektiviteten i kastene. Dette utvider kraften og gjennopphentningens "sweet spot", og gir ytelse med følelse uavhengig av kasteavstand.

 

Multi.Taper Design

Siden 1982 har G. Loomis flyttet grensene for produksjonsteknologi, materialinnovasjon og produktdesign. Det er derfor G. Loomis fluestenger gir overlegen ytelse, øker sportsfiskerens fiskeopplevelsen og effektivitet på vannet og i elven.

 

Selv om det er utallige eksempler på denne filosofien i aksjon, innkapsler spesielt én teknologi G. Loomis sin drivkraft for å bygge de mest avanserte stengene i verden: Multi-Taper Design.

 

Multi-Taper Design beskrives best som en serie "mikro-tapers" innenfor den totale avsmalningen av stangen. Denne unike, egenutviklede prosessen gjør det mulig å bruke mer materiale på potensielle bruddpunkter og mindre materiale andre steder. For å oppnå dette, produserte G. Loomis et tilpasset rullebord for produksjon av stangdeler ... og det er det eneste som eksisterer i dag. Resultatet er at det er utviklet en katalog med nøyaktig definerte aksjoner som skaper en perfekt balanse mellom holdbarhet og ytelse.

 

NRX Matrix

Essensen av perfeksjon. Ved å bruke Mega-modulus-materiale med utrolig strekkfasthet, og det mest avanserte proprietære GL7 Resin System, er stenger bygget på NRX-matrisen de letteste, mest følsomme tradisjonelt konstruerte grafittstengene noensinne produsert av G. Loomis.

 

Sportsfiskere kan lett føle forskjellen mellom fluer og kroker som drar over sand, grus og stein på vanndyp over 60 fot. Grafitten, harpiksen og komponentene som brukes til å konstruere disse stengene kommer til live, noe som gjør at fluefiskeren kan være trygg på at de har det riktige verktøyet for jobben samtidig som de overgår alle forventninger.

 

SIC Titanium Stripper + Titanium Recoil Snake

Den perfekte kombinasjonen av styrke, vektbesparelser og stangringer. Mens de ultralette titan stangringene ser ut som en del av en tradisjonell stangring, er den ekstra fordelen med fleksibilitet en god forsikring når du oppbevarer stengene dine i en båt eller på vei til fiskeplassen.

 

 

Detaljer om de ulike modellene i G. Loomis NRX+ Spey & Switch serien

Lev. varenr. Modell Lengde Aksjon Stangdeler Klasse Håndtak type Håndtak materiale
12828-01 NRX+ 7133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #7 A-type Kork
12829-01 NRX+ 8133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #8 B-type Kork
12830-01 NRX+ 9133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #9 B-type Kork

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support