631881

Fladen Multiscarf Brown Trout

Multifunksjonell hals med brunørrettrykk

Varenr: 260517
49,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Multiscarf Brown Trout er en fantastisk buff som er perfekt for fiskeentusiaster og naturelskere.

 

Denne allsidige og stilige halsvarmeren kombinerer funksjonalitet og et unikt design med et vakkert ørretmotiv. Denne buffen er laget av et mykt og pustende materiale som gir deg komfort og beskyttelse gjennom hele året. Den kan brukes på flere måter - som en halsvarmer, ansiktsmaske, hodebånd, hårbånd eller til og med et pannebånd. Dette gir deg frihet til å tilpasse den etter behov, uansett værforhold og aktivitet.

 

Høydepunktet ved Multiscarf Brown Trout er det imponerende ørretmotivet som er trykt på buffen. Det realistiske designet gjør at du kan vise frem din kjærlighet til ørretfiske og naturen samtidig som du får en unik og iøynefallende stil. Enten du bruker den langs elvebredden eller i hverdagen, vil denne buffen sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet. Buffen er også svært praktisk å ha med seg på fisketurer.

 

Den tar minimalt med plass i vesken eller lommen, og den er enkel å ta på og av når du trenger å justere beskyttelsen mot elementene. Du kan stole på at Multiscarf Brown Trout gir deg ekstra komfort og beskyttelse mot vind, sol, insekter og støv mens du utforsker naturen. Uansett om du er en ivrig fisker eller bare elsker ørretmotivet, vil Multiscarf Brown Trout være en perfekt følgesvenn for eventyr i naturen.

 

Ta på deg denne buffen og vis din lidenskap mens du nyter utendørsaktiviteter i stil og komfort.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support