453994 453994

Fenwick Wild Wings 9,6'/5-20g DEMOVARE

DEMOVARE Haspelstang / 4-delt

Varenr: 253023
1 699,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse
Fenwick Wild Wings 9,6'/5-20g DEMOVARE.
 
Wild Wing - Wild Wing serien som er arvtageren etter Black Night Hawk har nå blitt 4-delt. Fenwick Wild Wing serien tar et skritt videre med sine utsøkte klinger og lekre design. Her får du alt fra lette UL-stenger og tyngre laks og sjøstenger, til lange stenger for sjøørret og harving.
 
Stengene kommer med et utsøkt korkhåndtak, spigottholker, LTS-stangringer og grafittsnellefeste. Hele stangserien leveres i en sterk corduratube.
 
Modell: Aksjon: Lengde: Deler: Stangringer: Kastevekt:
Wild Wing 563UL Ultra light 5,6' 3 SIC 0-7g
Wild Wing 764L Light 7,6' 4 SIC 3-12g
Wild Wing 944L Light 9,4' 4 SIC 3-15g
Wild Wing 964ML Medium light 9,6' 4 SIC 5-20g
Wild Wing 964M Medium 9,6' 4 SIC 7-38g
 Wild Wing 1064UL Ultra light 10,6' 4 SIC 2-12g
 Wild Wing 1064ML Medium light 10,6' 4 SIC 5-25g
 Wild Wing 1104MH Medium heavy 11' 4 SIC 15-50g
 Wild Wing 1164ML Medium light 11,6' 4 SIC 5-30g
 Wild Wing 1264ML Medium light 12,6' 4 SIC 5-35g
 Wild Wing 1464ML Medium light 14,6' 4 SIC 5-35g

 

 

DETTE ER EN DEMOVARE

Tilstand

  •   Varen er ny og ubrukt, men mangler plast på korkhåndtaket.

Årsak til demovare

  •  Stangen mangler plast på korkhåndtaket, produktet er pakket pent sammen og selges som demovare. Se mer info om våre demovarer nederst på denne produktteksten.

 

Info om demovarer, demoprodukter, brukt-outlet, billigkrok, B-varesalg, nesten
ny vare og gjenbruk.

I dagens samfunn er det mange produkter som kastes unødvendig, også av helt nye flotte produkter som er fullt brukbare. Dette er uforståelig for mange, spesielt de av oss som ikke liker at ting kastes og for de av oss som liker en god deal når vi handler.

Unødvendig kastemaraton

I stedet for at vi på Skitt Fiske skal delta i en stor kastemaraton, ønsker vi heller å sørge for at fullt brukbare produkter kan gjøre nytten sin hos en ny eier. I motsetning til de store kjedene som enten kaster store berg med flotte produkter rett i søpla eller sender varene på kryss og tvers i Europa ti-talls ganger, legger vi heller ut våre demovarer her i nettbutikken slik at du gjør en ekstra god deal til reduserte priser.

Årsaker til at et produkt selges som demovare

Disse demovarene er produkter som dessverre ikke kan selges som helt nye varer av mange ulike årsaker. Det kan være at emballasjen er ødelagt eller borte, produktet kan ha vært utstilt i butikken, det kan være et merke i et feste, mangler medfølgende tilbehør, produktene kan være returnert på angrefrist og andre årsaker.

Noen produkter kan også være reparert av leverandør, testet av ambassadører, utlånt til kunder eller vi på Skitt Fiske kan ha testet produktene for å lære mer om dem så vi kan hjelpe kundene bedre. Noen produkter har du selv sikkert sett vi har åpnet eller brukt når vi har spilt inn våre egne produktvideoer.

Vi har gjort avtaler med de aller fleste leverandører om et dette er den riktige måten å motvirke at varene går unødvendig til resirkulering før tiden er inne for det og at flere kan få oppleve gleden ved jakt, fiske og friluftsliv – til en lavere kostnad.

Vi kontrollerer og sjekker alltid tilstanden på produktene

Når produktene kommer inn til oss sjekker vi alltid tilstanden uansett hva som er rapportert av årsaker til at varene kommer tilbake. For hvert produkt som legges ut som demovare fyller vi inn all info vi har om årsaken til at den blir klassifisert som en demovare, hva vi finner ut om produktet og hva som er gjort med produktet før vi legger varene ut til salgs.

Tydelig beskrevet årsak

Når vi legger ut et produkt som demovare skriver vi alltid på 100% ærlig beskrivelse på hvorfor dette er et demoprodukt og produktene er tydelig merket som demovare slik at ingen skal kunne være i tvil om at dette er en demovare.

Bestill demovarene direkte i nettbutikken - med garanti

Som kunde kan du bestille alle tilgjengelige demoprodukter til en lavere pris enn varen koster til vanlig. Det er bedre for miljøet og du sparer litt penger samtidig. Produktene selges selvsagt med samme garantier som den opprinnelige varen ble solgt med. Alle demovarer vi selger skal fungere som den nye varen gjør.

Produktbilder på demovarer

Dersom det ikke er noen endringer på produktet og det ser helt nytt ut, benytter vi leverandørens bilder. Men dersom det er et feste som har en liten skrape eller at det er andre synlige detaljer så tar vi egne bilder og legger dette til i bildegalleriet på det enkelte demoproduktet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support