641760

Exide Equipment EV1300 Li-Ion 24V

Batteri for de tøffeste påkjenningene

Varenr: 262986
13 955,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Exide Equipment EV1300 Li-Ion 24V Litium-ion batterier fra en av verdens største produsenter av batterier, Exide. Exides Litium bygges på Li-ion teknologien og er tatt frem for å klare de tøffeste påkjenningene.

 

Batteriet kommer med Bluetooth som gjør det mulig å overvåke batteriene via Exide’s app. Batteriene er også utstyrt med en integrert varmefolie som gjør det mulig å lade batteriene i ekstreme temperaturer. Batteriets egen BMS er state of the art og ser til at batteriene hele tiden overvåkes og beskyttes mot eventuelle strømtopper eller dyputladninger.

 

Hold deg tilkoblet - hold deg inspirert

Exide, en pionér innen Li-Ion-løsninger og med mer enn et tiår med ekspertise i forskjellige markeder, holder deg inspirert til å utforske verden ved å lansere et helt nytt utvalg av Li-Ion-utstyrsbatterier.

 

Reduserer TCO

Den nye Equipment Li-Ion-serien er den kraftige løsningen for både båter og bobiler som krever dedikerte batteribanker for utstyrsforsyning, slik som navigasjon, nødsituasjon, sikkerhet og komfort. Li-Ion-batteriene sikrer eksepsjonell lademottakelse, betydelig redusert vekt, tre ganger levetid og dobbelt så lang tilgjengelig kapasitet sammenlignet med et konvensjonelt batteri, for en optimalisert totalkostnadseierskap.

 

Designet for fritidsentusiaster

Et batteri designet for å fungere perfekt i alle typer klima, takket være et integrert varmesystem som lar det lade helt ned til -20C.

 

Sikrer en tryggere bruk og enestående ytelse med det toppmoderne BMS som holder batteriet trygt mot enhver form for misbruk (f.eks. ekstrem spenning, lav spenning...) og umiddelbart varsler eieren.

 

Tilkoblet når som helst og hvor som helst ved ganske enkelt å laste ned Android- eller Apple (iOS)-appen til en smarttelefon direkte koblet til BMS via bluetooth. Du kan overvåke OCV, ladetilstand, helsetilstand, lade-/utladningsstrømmer, syklusteller og temperatur – all relevant informasjon for hånden!

 

 Tekniske spesifikasjoner

Modell EV1300/24
Spenning 24V
Kapasitet 50AH
Effekt 1300WH
Bluetooth Ja
Varme Ja
Seriekobling Nei
Parallell 4
Lengde 307 mm
Bredde 170 mm
Høyde 215 mm
Vekt 12,3 kg

 

Viktig informasjon

Før batteriet monteres eller tas i bruk bør batteriet lades opp til 100%. Ved 100% oppladningsstatus sluttbalanseres cellene og batteriet kalibreres mot appen.

Batteriet bør lades til 100% minst 2 ganger/år. Dette gjøres automatiskt om batteriet er montert og tilkoblet lading.

Under vinterlagring skal batteriet kobles fra belastning, og batteriet kan oppbevares i båten men skal unngå lagring i minusgrader, batteriet bør lades opp minst en gang under vinterlagringsperioden.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support