426172 426172

Fällkniven F1x

Avansert friluftskniv med høy kvalitet

Varenr: 243782
2 694,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 10 dager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Fällkniven F1X  er den sterkeste, skarpeste og sikreste rustfrie kniven som er i produksjon. Den er designet for å motstå alle påkjenninger du muligens kan gjøre for hånd, noe som betyr at den er praktisk talt uforgjengelig. Imidlertid forutsetter det at du normalt er forsiktig med kniven og at den brukes til det den er beregnet på, nemlig som et skarpt presisjonsverktøy. Selvfølgelig er en kniv av denne typen ikke en kastekniv, og den er heller ikke spesielt god til å dele opp ved - det er en øks både bedre og billigere.

Grunnlaget for styrken til X- kniven ligger i det laminerte koboltstålet, men også i den gjennomtenkte strukturen der bruddsoner er eliminert. Sammen med den håndformede konvekse kanten er X- kniven et konsept som slår alt annet i verden når det gjelder sikkerhet og komfort.

Vi har i vanlig rekkefølge lagt mye energi i å utforme et sikkert knivslire, som faktisk er der kniven vil tilbringe mesteparten av tiden sin. Sliren bestemmer tilgang til kniven og her legger vi virkelig alle klutene for å få en trygg slire som gir enkel tilgang til kniven. Sliren har både en transportlås (brettelås med en stropp) og en setesikring som holder kniven sikkert i sliren til du bestemmer deg for å bruke den. Transportlåsen lar derfor kniven festes opp og ned på kroppen din eller på utstyret ditt uten risiko.

Som tilbehør vil det være en knivslire med montert klips i rustfritt stål som lar deg enkelt legge kniven til et belte. Fordelene er flere - bortsett fra at du enkelt kan ta av / ta på kniven, kniven vil henge noen centimeter lavere, noe som kan være en fordel om du har med deg en ryggsekk eller har en lang jakke. Ikke at den henger og kaster langt ned på låret, men mange liker en ordning der kniven ligger godt fra beltet.

Generelt: Vi er ikke overrasket om X- kniven vil bli kalt verdens mest gjennomtenkte knivkonsept, der ingenting er spart for å produsere det aller beste, fra et ergonomisk og sikkerhetsmessig synspunkt. Kniven er skarp og sterk, sliren er smart og trygg. Så hva annet kan du be om? Vel, det er virkelig bra også!

Mer Informasjon:

Stål Lam. CoS       

Hårdhet 60 (HRC)   

Egg Konvex

Tange Full tange

Skaftmateriale Thermorun

Slire Zytel

Vekt, bare kniv 222 (g)

Bladlengde 102 (mm)

Bladtykkelse 5(mm)

Totallengde 222 (mm)

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support