308234

Fällkniven PC Military Green

Ypperlig lett og moderne foldekniv

Varenr: 204768
1 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Fällkniven Modell PC er en lett og moderne foldekniv med ypperlige tekniske egenskaper. Selve bladet er produsert i laminert kobolt spesialstål, noe som gir en slitesterk og langvarig skarphet ut over det vanlige. Låsen til bladet er en kjent som en av de sterkeste og sikreste låstypene til foldekniver og kalles en Linser-Lock.

Fällkniven PC Military Green er en lett foldekniv i militær grønn farge på skaftet.


Det glassfiberforsterkede skaftet i Grilon (kraftig plastblanding) er innvendig forsterket med rustfritt stål, noe som gir både et sterkt og lett konsept. Med en vekt på kun 68 gram er kniven både behagelig å kutte med og skulle kniven bli møkkete er den meget enkel å rengjøre med litt oppvaskmiddel og varmt vann.

Bladet er innsatt med smørefri teflonlag og kan justeres i treghet etter da bladbolten er gjenget. Alt du trenger en Torx T10. Siden bladet er utstyrt med spor for negler på begge sider passer denne kniven for både høyre og venstrehendte.

Dersom noen lurer på navnet på denne kniven kommer navnet fra at designen er innen originalkonseptet for modell P. Bokstaven C står for Consept. Så leter du etter en foldekniv for hverdagsbruk, men fortsatt vil ha en bra teknisk ytelse er PC kniven for deg.

 

Egenskaper

Stål: Laminat CoS
Hardhet: 60
Egg: Konveks
Skaftmateriale: Grilon

Størrelser og mål

Vekt (kun kniv): 68 gram
Bladlengde: 73 mm
Bladtykkelse:3 mm
Totallengde: 173 mm
Totallengde foldet: 100 mm
Låsning: Liner-Lock

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support