307988 307988 307988

Fällkniven WM1L

Teknisk avansert kniv med svensk design

Varenr: 204686
1 359,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 10 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

For å forbedre kutteegenskapene på denne hendige lille jaktkniven har Fällkniven utstyrt bladet med noe som kalles en forbedret konveks egg (eng. Imporved Convex Edge). Dette medfører at eggen kutter lettere og i tillegg er lettere å slipe opp igjen dersom det skulle bli behov for det.


 

Fällkniven WM1L er produsert i Laminat VG10 stål og kommer med lærslire.

 

Det behagelige, ergonomiske velformede skaftet gir et godt og sikkert grep, selv med våte hender og muliggjør full kontroll over eggens posisjon. Kniven er lett å gjøre ren og er derfor meget hygienisk, noe som er viktig dersom du bruker den til kjøtt.

Bladet går med nesten full bredde gjennom skaftet og siden Fällkniven benytter seg av et spesialstål, gjøres denne kniven meget sterk. Fällkniven har fortsatt ikke fått en slik kniv i retur som har gått i to biter.

Det korrosjonsbestandige spesialstålet (LamVG10) gjennomgår en omfattende herdeprosess for å oppnå en høy styrke, dels opprettholde en god skarphet over tid. Dette er egenskaper som gjelder alle kniver og er det som er mest ettertraktet på en kniv.

Kniven leveres med en en velsydd lærslire.

 

Egenskaper

Stål: LamVG10
Hardhet: 59
Egg: ICE (Imporved Convex Edge)
Klinge: Bred klinge
Skaftmateriale: Thermorun
Slire: Zytel

 

Mål og størrelser

Vekt (kun kniv):  77 gram
Bladlengde: 71 mm
Bladtykkelse: 3,5 mm
Totallengde: 175 mm

 

Om Fällkniven

Fällkniven AB er et genuint familjeforetak med røtterne dypt plantet i Norrbottens jord. Familjen bak Fällkniven er jegere og fiskere, og har vært det i mange tiår og hvet derfor hvordan en kniv skal fungere.

Firmaet ble startet i 1984 og regnes i dag som Sveriges fremste knivspesialist. Utviklingen av egne kniver begynte i 1987 og er i dag deres fremste virksomhet.

Den nære kontakten Fällkniven har med kunder og produsenter har gitt dem en veldig god erfarenhet gjennom årenes løp, en kunnskap de bruke til å produsere verdens fremste kniver innen alle områder. Takket være kunnskapen og kvaliteten er det  i dag også kongelig hoffleverandør i Sverige.

For å være på den sikre siden utføres belastningstester på alle modeller ved Luleå Tekniske Universitet og de vet derfor alt knivene holder det de lover.

Med den kunnskapen og kvaliteten påstår Fällkniven at deres kniver er verdens sterkeste, serieproduserte rustfrie kniver.

Fällknivens filosofi

Hvorfor kjøpe en så dyr kniv fra Fällkniven?
Dette er et rett og rimelig spørsmål som kunder spør om. Hva får du egentlig i en Fällkniv? Jo, først og fremst får du en kniv som er skarp ut fra esken, en kniv som er sterk, komfortabel og beholder skarpheten meget bra. Etter 10-20 år kan dett bli snakk om å slipe om kniven tilbake til den opprinnelige formen.

Etter en rask opp slipning kan du fortsette å bruke kniven i nye ti år eller mer.
Når du kjøper en Fällkniven får du en sikker kniv som er ltestet i lang tid før kniven settes i produksjon. Som et resultat av dette er garanti og returer på disse kniven så lavt som 0,1%, noe som er helt enestående uansett hvilke produktgrupper du sammenligner med.

Dyr? Nei. Kostnadseffektiv? Ja!
Gjennom alle disse årene du har kniven, har du tilgang på en meget pålitelig kniv, gjennomtestet av både elitesoldater og personer som ferdes i villmarken i lengere perioder av gangen. Dersom du sjekker dine andre kniver tipper vi du neppe har brukt en kniv like lenge som du vil bruke en Fällkniven. Så om du ser på antall år du vil ha en kniv som yter maks og som du får et meget godt forhold til så er kostnaden pr år meget lav.

Når det gjelder kniver er det en direkte linje mellom kostnaden for kniven og kvaliteten og holdbarheten. I stedet for å tære på jordens ressurser og kjøpe mange kniver som du ender opp med å kaste fordi de ikke tilfredsstiller dine kvalitetskrav, kan du være klimasmart og spare miljøet ved å kjøpe en skikkelig kniv som holder i mange mange år.

Å kjøpe en Fällkniven sparer miljøet og du har en følgesvenn i mange mange år som ikke vil skuffe deg.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support