307961 307961 307961 307961 307961 307961

Fällkniven TK6L

Teknisk avansert kniv med svensk design

Varenr: 204677
4 099,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Den svenske knivserien «Tre Kronor» tilbyr en teknisk, meget avansert løsning i kombinasjon med en tidløs svensk design.

 

 

Som et resultat av et langt utviklingsarbeide kan Fällkniven som første foretak i verden tilby et laminert knivblad i 3G-stål, der eggen består av sintrat stål, eller såkalt pulverstål. På sidene er denne ståleggen har Fällkniven lagt et tøft, rustfritt stål som stabiliserer den harde kjernen. Dette gir et stivt og sterkt knivblad som holder skarpheten utrolig bra.

Disse knivene følger dessuten det svenske, minimalistiske kunstuttrykket, der formen følger funksjonen. Resultatet er et knivverktøy som er lett og følsomt å håndtere – en svensk kniv i verdensklasse.

TK6 Tre Kronor Hunter
Er det noe jegere setter pris på så er det kniver som opprettholder skarpheten! Dette bladet er produsert av laminert pulverstål, noe som kombinerer både styrke og skarphet.

Du har mest sannsynlig aldri holdt i en kniv som beholder skarpheten så bra som Fällkniven TK6.
Når skarpheten forsvinner, bruker du en flatt, fin diamantbryne for å gjenreise skarpheten, Bruk gjerne Fällkniven DC3 eller DC4. Du tar best vare på kniven dersom du vasker den for hånd i varmt vann med litt oppvaskmiddel, samt tørk kniven etterpå.

Kniven leveres i en meget eksklusiv gaveforpakning.

 

Egenskaper

Stål: 3G
Hardhet: 62 HRC
Egg: Konveks
Klinge: Gjennomgående bred klinge (full tang)
Skaftmateriale Thermorun
Slire: Lærslire

 

Mål og størrelser

Vekt (kun kniv): 119 gram
Bladlengde: 80 mm
Bladtykkelse: 4,5 mm
Totallengde: 175 mm
Coating: Rustfritt stål

 

Om Fällkniven

Fällkniven AB er et genuint familjeforetak med røtterne dypt plantet i Norrbottens jord. Familjen bak Fällkniven er jegere og fiskere, og har vært det i mange tiår og hvet derfor hvordan en kniv skal fungere.

Firmaet ble startet i 1984 og regnes i dag som Sveriges fremste knivspesialist. Utviklingen av egne kniver begynte i 1987 og er i dag deres fremste virksomhet.

Den nære kontakten Fällkniven har med kunder og produsenter har gitt dem en veldig god erfarenhet gjennom årenes løp, en kunnskap de bruke til å produsere verdens fremste kniver innen alle områder. Takket være kunnskapen og kvaliteten er det  i dag også kongelig hoffleverandør i Sverige.

For å være på den sikre siden utføres belastningstester på alle modeller ved Luleå Tekniske Universitet og de vet derfor alt knivene holder det de lover.

Med den kunnskapen og kvaliteten påstår Fällkniven at deres kniver er verdens sterkeste, serieproduserte rustfrie kniver.

Fällknivens filosofi

Hvorfor kjøpe en så dyr kniv fra Fällkniven?
Dette er et rett og rimelig spørsmål som kunder spør om. Hva får du egentlig i en Fällkniv? Jo, først og fremst får du en kniv som er skarp ut fra esken, en kniv som er sterk, komfortabel og beholder skarpheten meget bra. Etter 10-20 år kan dett bli snakk om å slipe om kniven tilbake til den opprinnelige formen.

Etter en rask opp slipning kan du fortsette å bruke kniven i nye ti år eller mer.
Når du kjøper en Fällkniven får du en sikker kniv som er ltestet i lang tid før kniven settes i produksjon. Som et resultat av dette er garanti og returer på disse kniven så lavt som 0,1%, noe som er helt enestående uansett hvilke produktgrupper du sammenligner med.

Dyr? Nei. Kostnadseffektiv? Ja!
Gjennom alle disse årene du har kniven, har du tilgang på en meget pålitelig kniv, gjennomtestet av både elitesoldater og personer som ferdes i villmarken i lengere perioder av gangen. Dersom du sjekker dine andre kniver tipper vi du neppe har brukt en kniv like lenge som du vil bruke en Fällkniven. Så om du ser på antall år du vil ha en kniv som yter maks og som du får et meget godt forhold til så er kostnaden pr år meget lav.

Når det gjelder kniver er det en direkte linje mellom kostnaden for kniven og kvaliteten og holdbarheten. I stedet for å tære på jordens ressurser og kjøpe mange kniver som du ender opp med å kaste fordi de ikke tilfredsstiller dine kvalitetskrav, kan du være klimasmart og spare miljøet ved å kjøpe en skikkelig kniv som holder i mange mange år.

Å kjøpe en Fällkniven sparer miljøet og du har en følgesvenn i mange mange år som ikke vil skuffe deg.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support