307716 307716 307716 307716

Fällkniven A1

Avansert friluftskniv med høy kvalitet

Varenr: 204596
2 699,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Fällkniven A1 er en halvstor allround kniv med fast blad fra Fällkniven som passer godt til krevende oppgaver. Den kraftige klingen produseres av et hardt og seigt laminert spesialstål som tåler store påkjenninger ute i naturen og til hverdagsbruk. Denne modellen har blankt blad og kommer med Zytel slire.

Denne Fällkniven A1 er produsert i Laminat VG10 stål og kommer med Zytel slire.


Med Fällkniven A1 setter Fällkniven en ny standard for kniver beregnet for friluftsliv. Kniven kan spikkes med, men fungerer selvklart helt fint til selv hverdagslige gjøremål. Takket være ergonomisk utformet skaft. Siden dette er en «Full-tang» kniv det klingen går nesten helt igjennom skaftet kan man også bruke skaftets bakside til å slå, uten at denne går i stykker.

Fällkniven A1 har passert internasjonale militære krav med god margin når det kommer til styrke, sikkerhet og prisgunstighet i kombinasjon. Få, om noen andre kniver kan måle seg når man sammenligner disse tre kriteriene.

Fra 1995 har Fällkniven A1 blitt brukt av det svenske forsvaret. Det klimaet som råder i Norden om vinteren har hatt stor innvirkning i utviklingen av denne kniven.

Egenskaper

 • Stål: Lam. VG10
 • Hårdhet (HRC): 59
 • Egg: Konvex
 • Tånge: Genomgående bred tånge
 • Skaftmaterial: Kraton
 • Slida: Zytel
 • Vikt, endast kniv (g): 319
 • Bladlängd (mm): 160
 • Bladtjocklek (mm): 6
 • Totallängd (mm): 280
 • Coating: Blankt blad

 

Om Fällkniven

Fällkniven AB er et genuint familjeforetak med røtterne dypt plantet i Norrbottens jord. Familjen bak Fällkniven er jegere og fiskere, og har vært det i mange tiår og hvet derfor hvordan en kniv skal fungere.

Firmaet ble startet i 1984 og regnes i dag som Sveriges fremste knivspesialist. Utviklingen av egne kniver begynte i 1987 og er i dag deres fremste virksomhet.

Den nære kontakten Fällkniven har med kunder og produsenter har gitt dem en veldig god erfarenhet gjennom årenes løp, en kunnskap de bruke til å produsere verdens fremste kniver innen alle områder. Takket være kunnskapen og kvaliteten er det  i dag også kongelig hoffleverandør i Sverige.

For å være på den sikre siden utføres belastningstester på alle modeller ved Luleå Tekniske Universitet og de vet derfor alt knivene holder det de lover.

Med den kunnskapen og kvaliteten påstår Fällkniven at deres kniver er verdens sterkeste, serieproduserte rustfrie kniver.

Fällknivens filosofi

Hvorfor kjøpe en så dyr kniv fra Fällkniven?
Dette er et rett og rimelig spørsmål som kunder spør om. Hva får du egentlig i en Fällkniv? Jo, først og fremst får du en kniv som er skarp ut fra esken, en kniv som er sterk, komfortabel og beholder skarpheten meget bra. Etter 10-20 år kan dett bli snakk om å slipe om kniven tilbake til den opprinnelige formen.

Etter en rask opp slipning kan du fortsette å bruke kniven i nye ti år eller mer.
Når du kjøper en Fällkniven får du en sikker kniv som er ltestet i lang tid før kniven settes i produksjon. Som et resultat av dette er garanti og returer på disse kniven så lavt som 0,1%, noe som er helt enestående uansett hvilke produktgrupper du sammenligner med.

Dyr? Nei. Kostnadseffektiv? Ja!
Gjennom alle disse årene du har kniven, har du tilgang på en meget pålitelig kniv, gjennomtestet av både elitesoldater og personer som ferdes i villmarken i lengere perioder av gangen. Dersom du sjekker dine andre kniver tipper vi du neppe har brukt en kniv like lenge som du vil bruke en Fällkniven. Så om du ser på antall år du vil ha en kniv som yter maks og som du får et meget godt forhold til så er kostnaden pr år meget lav.

Når det gjelder kniver er det en direkte linje mellom kostnaden for kniven og kvaliteten og holdbarheten. I stedet for å tære på jordens ressurser og kjøpe mange kniver som du ender opp med å kaste fordi de ikke tilfredsstiller dine kvalitetskrav, kan du være klimasmart og spare miljøet ved å kjøpe en skikkelig kniv som holder i mange mange år.

Å kjøpe en Fällkniven sparer miljøet og du har en følgesvenn i mange mange år som ikke vil skuffe deg.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support