432694

Exped MegaMat Duo 10 TXY ruby red

Liggeunderlag, 10 cm

Varenr: 245948
3 439,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

MegaMat er den ultimate Tesla-sengen.


MegaMat Duo TXY er designet spesielt for å passe Tesla Model X og Model Y, de eneste kjøretøyene som er utstyrt med en innstilling som kalles "camp mode." Vi har mottatt flere telefoner og e-poster fra Tesla-eiere som spør om vi har en MegaMat-størrelse som passer.

Som alle medlemmer av MegaMat-familien har TXY i kjernen 10 centimeter (4”) med akkurat den rette tettheten, Oeko-Tex 100-sertifisert, åpencellet polyuretanskum for støtte og varme. I tillegg har skummet fått fjernet kjerner for å produsere horisontale luftkanaler, som reduserer vekt. På grunn av det åpne celleskummet er MegaMat selvoppblåsende; når oppblåsningsventilen åpnes, utvider skummet seg og trekker luft inn i matten. En EXPED minipumpe er inkludert for å toppe oppblåsingen og oppnå ønsket fasthet. Oppblåsnings- og tømmeventiler er også myke, store FlatValves™ med høy strømningshastighet

En annen viktig EXPED firstovation er konstruksjonen av de vertikale, 3-dimensjonale sideveggene til matten. Disse lar den øvre overflaten strekke seg helt ut til kanten av matten, uten avsmalning, og maksimerer den brukbare soveflaten, akkurat som en seng hjemme.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support