336786 336786 336786

Eumer Plastic Tubing Assortert L

Varenr: 214160
49,-
-+
11 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Med Eumer sine plastikktuber kan du binde veldig store fluer, eller ekstra små, og også alt imellom. Både plastikktubene og silikontubene er så hardføre at de motstår veldig kaldt vann, men de er også så mye at du alltid får trekt dem over krokøyet. Disse plastikktubene gir deg utrolig mange muligheter når det gjelder størrelse og farger slik at du kan binde den perfekte flua.  

 

Et lite tips: Hvis du benytter deg av Eumer sine messingtuber, så passer alltid plastikktuben i str. L som kroktube. For ekstra effekt kan du matche eller gi flua en ekstra attraktorfarge.  

 

Eumer sine plastikktuber er produsert i fluoriserende, elastisk og tøyelig materiale som passer alle type fluer. Pga. de sterke fargene er det mulig å binde utrolige fluer direkte på plastikktubene. Tubene leveres i 9 forskjellige farger, og de er tilgjengelig i 4 forskjellige størrelser. Plastikktubene er produsert slik at en mindre størrelse passer perfekt med størrelsen større. Tubene er selvfølgelig kompatible med Eumer sine messingtuber. Pakkene inneholder 1m., og de leveres også i sortimentpakker.  

 

  • 9 ulike farger.
  • Lengde: 10cm
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
FF Tube 3mm Soft Glitter
Velg
6,-
100+
FF Tungsten UfoDisc FutureFly
Velg
59,-
20+
Pæreformet bly m/swivel
Velg
Fra 25,-
100+
Goathair The Fly Co
Velg
39,-
20+
FITS Tubes Frödin Flies
Velg
39,-
100+
Wapsi Fly Foam
Velg
29,-
12
Support