352539 352539 352539

Espegard kullrefill 5-pack

Perfekt kullrefill til flergangsgrillen

Varenr: 219357
99,-Kampanjepris
149,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
  • 4Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Espegard har laget en perfekt kull-refill til Espegard Flergangsgrillen!

 

Ved grilling brenner hele kartongen opp og miljøet skånes for forsøpling. Denne får plass i vesken til Flergansgrillen og er lett å ta med seg.

 

Bruksanvisning:

 

  1. Legg esken ned i flergangsgrillen
  2. Dra av lokket
  3. Hell på tennvæsken
  4. Vent i 2-3 minutter før du tenner på grillen
  5. Grillen er klar etter ca. 15 minutter

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling.

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.

 

Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.

 

Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.

 

Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

Support
352539