291757 291757

Espegard bålhansker One size

Varmebestandige hansker i semsket skinn

Varenr: 199348
249,-
-+
14 stk på nettlager
  • 5Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Espegard bålhansker er varmebestandige hansker i semsket skinn, for bruk på varme overflater.

Dette er samme type hansker som profesjonelle grillmestere, bakere og andre som må håndtere varme overflater som griller, bakeplater og brødformer bruker i jobb. Da er det også en trygghet for deg som syntes grillplater kan bli i varmeste laget.

Pluss at det ser adskillig proffere ut når du tar kontrollen over grillen eller bålpanne om du bruker hansker som passer til jobben.

  • Solid semsket skinn
  • Praktisk på varme flater
  • Varmebestandig
  • Perfekt til bålpanner og griller
  • Kommer i «One Size».

 

 

 

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. 

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.


Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.


Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.


Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

 

Support
291757