407319 407319 407319 407319 407319

ECOlunchbox matboks Splash Box

Praktisk oppbevaring av mat

Varenr: 237535
329,-
-+
4 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Av og til kan det hende du trenger en lekkasjesikker matboks. Da er løsningen Splash Box fra ECOlunchbox. Med denne har du ikke bruk for engangsplast til å pakke inn lunsjen, ettersom du kan bruke den om og om igjen. Matboksen rommer ca. 700 ml, noe som gir plass til en passe stor porsjon mat, og den kan også vaskes i oppvaskmaskin.

Silikonlokket har gripevennlige fliker som gjør det enkelt å åpne og lukke lokket. Bare kombinasjonen av rustfritt stål og silikon gjør denne matboksen lettere og mye mer solid enn f.eks. bokser av glass. Den kan også stables, slik at den er lett å oppbevare i skap når den ikke er i bruk. Det er en matboks av rustfritt stål (304) med et lokk av silikon som er helt fritt for ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer. Den kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin, fryses og til og med brukes i ovn eller som stormkjøkken. Hvis du bruker den i ovnen eller som stormkjøkken, blir matboksen svært varm, og du må da være forsiktig så du ikke brenner deg.

Slik får du lokket mest mulig tett: Sett lokket på matboksen, bruk hele håndflaten for å trykke ned kantene hele veien rundt. Husk å ikke vrenge lokket, ettersom det ikke er designet for det og kan sprekke opp litt i kantene hvis du prøver. Men selv om det skulle bli litt sprekker i lokket, fungerer det fortsatt fint. Det bare ser ikke like fint ut.

 • Høyde: 56 mm
 • Lengde: 167 mm
 • Bredde: 120 mm
 • Vekt: 200.00 g
 •  


    

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Andre kjøpte også
  Support