167914 167914 167914 167914 167914 167914

Easy Shrimp Eyes - Glow In The Dark

10stk

Varenr: 162363
59,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
Easy Shrimp Eyes er designet med tanke på å gjøre innbinding av øynene lettest som mulig for deg.
 
De fleste fluebindere har opplevd at øynene kan være vanskelige å få til å sitte ordentlig på rekefluene. Enten kommer det ene øye til stikke mer ut eller opp, ellers så kommer øynene ut av fasong når fluene skal få den siste finishen. Med Easy Shrimp Eyes vil øynene alltid være presist like lange, og det er slutt på å bruke lang tid på å finjustere øynene til å sitte helt perfekt.
 
Når øynene skal bindes inn på kroken er det viktig at de sitter helt fast, slik at fluene holder til mer enn én fisk. Mange lakkerer for sikkerhetsskyld øynene fast for optimal holdbarhet, men med de innbindings-vennlige rillene på bindeflaten på Easy Shrimp Eyes, kan du lett sørge for å stramme øynene ordentlig fast, og de vil holde seg slik.
Øynenes lette svai utad er lett å justere ved innbinding. Hvis man ønsker at øynene skal sitte tettere mot kroppen, kan man binde tråden litt over øyestilken, og dermed samle dem litt alt etter dine egne preferanser.
 
Øynene er lakkert med Loon lakk, hvilket gjør dine fluer fluer pene og glansfulle.
 
Du kan bruke flere størrelser kroker til dine fluer, man kan enten velge å klippe vekk litt av bindeflaten, eller binde inn hele bindeflaten for å få litt mere fyldig kropp.
De 4 viste krokstørrelsene på bilde nr 4. er perfekt til det skandinaviske fisket, så til tross for at Easy Shrimp Eyes er et produkt i kun 1 størrelse, bør det dekke behovet til det de fleste for å binde en rekeflue.
 
Easy Shrimp Eyes – Super Fluorescerende er nyeste skud på stammen til et fantastisk supplement til din fluebinding.
Den unikke udformning som gør dem utroligt nemme at indbinde, samt den samme høje kvalitets standard er naturligvis bevaret.
Den eneste, men også ret væsentlige ændring er selve øjnene’s orange farve, samt deres super fluorescerende effekt.
Du kan se effekten under en UV lampe, som vist herunder.
 
Fluorescerende øjne kan under visse omstændigheder være den helt rette cocktail, hvis man vil overliste en fisk.
Specielt i situationer med grumset og uklart vand er disse øjne en stor vinder, hvorimod det under forhold med klart vand er bedre med lidt mere diskrete farver øjne.
Sigtbarheden i vandet er altså ret afgørende for hvilken type flue man bør vælge, og det siger næsten sig selv at lyse eller stærke farver ses bedre i uklart vand.
 
 
 

 

Tilbehør
Support
167914