167911 167911 167911 167911 167911 167911

Easy Shrimp Eyes - Super Fluo White

10stk

Varenr: 162362
59,-
Ubekreftet 18.04.2024
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Easy Shrimp Eyes er designet med tanke på å gjøre innbinding av øynene lettest som mulig for deg.
 
De fleste fluebindere har opplevd at øynene kan være vanskelige å få til å sitte ordentlig på rekefluene. Enten kommer det ene øye til stikke mer ut eller opp, ellers så kommer øynene ut av fasong når fluene skal få den siste finishen. Med Easy Shrimp Eyes vil øynene alltid være presist like lange, og det er slutt på å bruke lang tid på å finjustere øynene til å sitte helt perfekt.
 
Når øynene skal bindes inn på kroken er det viktig at de sitter helt fast, slik at fluene holder til mer enn én fisk. Mange lakkerer for sikkerhetsskyld øynene fast for optimal holdbarhet, men med de innbindings-vennlige rillene på bindeflaten på Easy Shrimp Eyes, kan du lett sørge for å stramme øynene ordentlig fast, og de vil holde seg slik.
Øynenes lette svai utad er lett å justere ved innbinding. Hvis man ønsker at øynene skal sitte tettere mot kroppen, kan man binde tråden litt over øyestilken, og dermed samle dem litt alt etter dine egne preferanser.
 
Øynene er lakkert med Loon lakk, hvilket gjør dine fluer fluer pene og glansfulle.
 
Du kan bruke flere størrelser kroker til dine fluer, man kan enten velge å klippe vekk litt av bindeflaten, eller binde inn hele bindeflaten for å få litt mere fyldig kropp.
De 4 viste krokstørrelsene på bilde nr 4. er perfekt til det skandinaviske fisket, så til tross for at Easy Shrimp Eyes er et produkt i kun 1 størrelse, bør det dekke behovet til det de fleste for å binde en rekeflue.
 
 
 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support