125475 125475 125475 125475 125475 125475 125475

Dyna-King Ultimate Indexer

Med pedestal

Varenr: 143733
5 999,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Dyna-King Ultimate Indexer med pedestal 

 

En introduksjon til en ny vinkling I fluebinding, Ultimate Indexer er det ultimate valget for alle dine fluebindingsbehov. De ekstra funksjonene på denne bindestikka gjør at Ultimate Indexer er på toppen av high-end bindestikker som har blitt sammen av fluebindere over hele verden siden dens introduksjon. Nydelig håndlaget av høykvalitets rustfritt stål, messing og aluminium i fabrikken i Nord-California, USA. Kommer med Dyna-King’s ”notch lock cam” og krokkjefter av verktøysstål for de ultimate krokholder egenskaper. Hver enkelt Dyna-King bindestikke er maskinelt frest ut fra råmaterialer i fabrikken, og Ultimate Indexer er inget unntak. Alle delene er sandblåst, polert og satt sammen for hånd for å sikre at bindestikken din ikke er kun et nydelig håndverk, men også et allsidig verktøy av høy kvalitet. Ultimate Indexer bindestikken kommer med en instruksjons-DVD med Al Beatty som demonstrerer bindeteknikker samt alle egenskapene til bindestikka.
Den nye swivel mount designede lettvekts-trådholder hengeren følger med som standard på bindestikka. Dette nye systemet muliggjør for binderen å tilte opp og ned samt svinge den helt vekk hvis nødvendig. Trådholder-hengeren kan plasseres hvor som helst på akselen på stikka.


- Innovativ justering av vinkelen, kan tiltes opp eller ned.
- Nytt system for å montere trådholder-hengeren
- Fri roterende kropp
- 90 graders håndtak forlenger – enkel montering
- Indexing egenskap – roter bindestikka i 8 forskjellige stopp-punkter for å hjelpe til når man tørker fluene (for eksempel     etter bruk av epoxy). Indexing egenskapen kan avmonteres hvis ønskelig ved å enkelt skru den av.
- Tar kroker fra 8/0 ned til 22
- Vekt: 3,1kg.

 
 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support